tirsdag den 27. januar 2015

Babybuksemønster i større størrelserEn sød belgisk pige ved navn Yoke kontaktede mig for at høre, om det var ok, hvis hun delte mit babymønster på en belgisk facebookgruppe for syinteressede. Hun havde iøvrigt tegnet to størrelser til. Og ja, selvfølgelig var det okay. Jeg er beæret over, at mønsteret er nået helt til Belgien!

Flere af jer har også efterspurgt større størrelser i babybuksemønsteret, men jeg har simpelthen ikke haft tid til at se på det. Nu er det her, for Yoke gav mig lov til at dele hendes mønstertilføjelser med jer. Mønsteret kan downloades her og det er helt og aldeles gratis at bruge. Vejledningen finder du her

Jeg har ikke selv syet bukserne op i de større størrelser, men det ser ud til at være meget grundigt arbejde. Der er endda udarbejdet stofforbrug mm. Noterne er skrevet på belgisk, men mon ikke det giver mening alligevel? 


_________________________A girl from Belgium asked me if it was okay to share her pattern adjustments on my baby pants pattern. She had made it two sizes bigger. Of cause it was okay. I'm really proud and glad that my pattern is used in Belgium as well in Denmark. You can find her adjustments right here. The tutorial is here.  
  10 kommentarer:

 1. Ih, hvor fedt. Jeg har lige syet dine babybukser i 50/56 og havde planer om selv at forstørre mønsteret, men nu er der en, der har gjort arbejdet for mig. Så dejligt :) Mange tak!

  SvarSlet
 2. Nej, hvor skønt. Dem vil jeg staks gi mig i kast med. Endnu en gang får du tak, for stor inspiration og dit flotte arbejde( selvom det er en anden der har forstørret dit mønster)
  sandra R

  SvarSlet
 3. Så fedt og jeg kan endda lige nå et par i str 80 Inden hun er vokset ud af dem. Det er uden tvivl de bukser der har passet hende bedst - så stor tak til dig og dit blogger netværk 😊

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. Men men - jeg skal jo bruge dem i en str 86 ;-)

  Det går nok, for nu har jeg lidt at arbejde med - Så skal der laves bukser til Arn igen (syede 4 par til ham som han brugte så meget de første 6 måneder af hans liv - og så tre par som jeg selv prøvede at forstørre derefter og de blev sandelig også godt brugt)

  SvarSlet
 7. Tusind tak for dit mønster, jeg er startet med de små til mit kommende barnebarn :)) http://maskebal.blogspot.dk/2015/01/gang-i-maskinen.html#comment-form

  SvarSlet
 8. Thank you! I'm from Belgium and I will certainly be using the new sizes.
  I love your beautiful blog!

  SvarSlet
 9. Har nu syet begge af de nye størrelser og de er blevet rigtig fine. Dog tror jeg (kan ikke sproget), at der står på lommen, at man skal klippe 1 cm sømrum (det samme står nemlig på for- og bagsidemønsteret). Som på dit oprindelige mønster, så er lommen inkl. sømrum. Det må være en fejl, at hun har skrevet det på lommen :)

  SvarSlet