tirsdag den 30. december 2014

Papirsengel

Jeg må nok hellere skynde mig at poste disse billeder, inden julen er væk. Dagene suser forbi, synes jeg!
Englen lavede jeg for en del år siden, og normalt hænger den - og veninderne - på træet eller i vinduerne. Men her passer den sammen med de skønne mørkelilla hyacinter, som er så utroligt smukke, synes jeg.

Juletræet står stadig og kommer til at gøre det mindst en uge ind i det nye år. Jeg synes ligesom det er med til at gøre lange, mørke januar lidt kortere.


_________________________An angel made of paper - which I made for some years ago - togehter with the most beautiful hyacinths. The Christmas tree is still in our living room, and it will be there for a least one week more. I think it makes the cold and dark January a little bit shorter. 


7 kommentarer:

 1. Så smukt og enkelt på samme tid :)

  SvarSlet
 2. Jeg vil bare sige, at det er jo sådan man gør med juletræet. Ved ikke hvem der fandt på at pynte det d.1. dec. og kyle det 1. juledag. Jeg forstå godt de bliver trætte af det.
  Jeg synes det er forkert. Julen starter d. 23. om aften og slutter d.6. 1.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er også (næsten) den tidsplan, vi kører efter.

   Kh
   Anna

   Slet
 3. Sikke en fin engel... den er jeg virkelig pjattet med... måske det er det næste, bedste og jeg skal fabrikere til juletræet? Jeg tror det.
  Godt nytår

  SvarSlet
 4. Rigtig godt nytår til dig Anna!
  Så flot en engel du har lavet og jo den er smuk med hyacinterne :-)
  Vi har lavet vores juletræ om til et nytårstræ, der vil følge flere billeder af de efter nytår.
  Nytårs hilsner fra Maria

  SvarSlet
 5. Smuk engel. Jeg synes også dagene går hurtigt, jeg synes ellers at denne juleferie var så dejlig lang, men nu er den allerede snart forbi og et nyt år venter.
  Jeg glæder mig til at se hvad du får lavet af smukke kjoler i det nye år og glæder mig også til selv at vise nogen stykker frem. Om jeg når en hver måned, som jeg ved at du gerne vil prøve, ja det må tiden vise :)

  Her hos os står træet ikke så længe. Ca. fra d. 23.december om aftenen og til den 26. december. Men det er alene af den grund at jeg faktisk ikke kan tåle det og efter et par dage, så er mine øjne ved a gå helt i opløsning af kløen og svien. Men et ægte juletræ det vil jeg altså have. Det for så lov til at stå i haven med lys på og pynte til lidt ind i januar.

  Rigtig godt nytår til dig og din familie.

  Kh. Linette

  SvarSlet
 6. sikke en smuk engel.. Den vil jeg prøve at huske til næste jul. :o)

  rigtig godt nytår :o)

  SvarSlet