mandag den 8. december 2014

Liva-kjole i et skønt retroprintI weekenden fik jeg syet en ny vinterkjole til Lara. Mønsteret er mit Liva-mønster. Jeg har forlænget ærmerne og forkortet ærme-ribkanten. Men ellers er der ikke lavet ændringer. 

Stoffet er et skønt retroprint fra Malika-Rosa i orange, gul, hvid og brun. Det kan du finde lige her

Knapperne er Kam trykknapper, og det er en del hurtigere og nemmere at benytte end at sy knaphuller. Resultatet bliver også fint, synes jeg. 

Vil du se flere udgaver af Liva-mønsteret, så klik her.
Og vil du selv sy en Liva-kjole, kan du finde mønsteret her


_________________________I've made a new winter dress for Lara. The wonderful jersey fabric is from Malika-Rosa - you can find it here. The pattern is my own Liva pattern. If you want to see more Liva models, you can click here. And if you want to make your own Liva dress, you can find the pattern right here. 


16 kommentarer:

 1. Så flot :-)
  Joan

  SvarSlet
 2. Virkelig en skøn kjole, har også dette lækre stof, har bare tiltænk det til mig selv:-) måske jeg skal overbevise datteren til denne model:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg har også til en kjole til mig selv - det bliver næste projekt!

   Kh
   Anna

   Slet
 3. Så skøn Anna, er vild med stoffet! Håber vi må se den på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Og Lara skal nok hoppe i den til ære for fotografen - og bloggen. Men det er ikke nemt med lyset og fotografering i disse dage, så det må vente.

   Kh
   Anna

   Slet
 4. Den var utrolig fin! Det stoffet ville jeg hatt til meg selv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er super skønt, det stof. Jeg har også købt til en kjole - måske også en nederdel - til mig selv.

   Kh
   Anna

   Slet
 5. Hvor er den skøn Anna - det stof er simpelthen så fint og jeg kan rigtig godt lide kombinationen med pink :-) Jeg har fået klippet til endnu en Liva som lige nu venter på at komme gennem maskinen (og Kam knapper) :-)
  Kh
  Mette

  SvarSlet
 6. Hvor er det pænt at du har gjort ribben i ærmerne kortere. Så lille en ændring til det positive.

  SvarSlet
 7. Den er virkelig fin. Skønne farver :)

  Kh. Linette

  SvarSlet
 8. En skjønn kjole - flott med litt farger :)

  SvarSlet
 9. Total yndlings! Er tosset med det stof og har det også liggende som venter på det helt rigtige

  SvarSlet