torsdag den 11. december 2014

Lara i Liva-kjolenSå har jeg fået fotograferet Lara i den seneste Liva-kreation. Den er lidt for stor til hende (str 110/116 og hun er en slank pige på 111 cm), men det går an, synes hun selv. 

Det skønne retroprint er fra Malika-Rosa - det kan du finde her. Og mønsteret er mit Liva-mønster, som du kan finde her.

En sød læser har gjort mig venligt opmærksom på, at kjolen er lukket til herre-siden og ikke til dame-siden. Det så jeg først, da kjolen var syet. Sådan kan det nogle gange gå lidt stærkt. Det er nu ikke noget, jeg tager så tungt. Det er værre, når det går galt med mine kjoler - som fx denne 50'er kjole.


_________________________Lara in the newest version of my Liva dress. You can find the pattern right here. The jersey fabric is from Malika-Rosa. The dress is a little bit too large for Lara, but it's of cause better than a bit to small. 


14 kommentarer:

 1. Endnu en rigtig sød kjole! Jeg ønsker mig mønstrene i julegave, og håber på at Nissen kommer og lægger dem under træet. ;o)

  SvarSlet
 2. Ih den er skøn. Mon du havde købt stof nok så du også senere skal sy en til dig selv?!;-) Vild med printet:-)
  Dejlige smil hun sender. Kh Jonna

  SvarSlet
 3. Så sød. Både pigen og kjolen :)

  Kh. Linette

  SvarSlet
 4. That's it. Nu køber jeg altså dine mønstre.Den er super flot til Lara.

  SvarSlet
 5. Ih du syr og sammensætter stoffer, helt fantastisk. Jeg har alle dine mønstre, har dog kun fået syet en kjole til min datter. Desværre var grundfarven gul og pludselig ville hun ikke ha gul! Heldigvis kender jeg en anden pige der elsker gul, så kjolen bliver brugt flittigt alligevel.
  Vh Sandra R

  SvarSlet
 6. Vilken härlig blogg jag trillade in på här! Du syr fantastiska klänningar tycker jag!! //Carolina

  SvarSlet
 7. Årh så skøn!
  Også kjolen :->...

  SvarSlet
 8. Hvor bliver hun stor :) og er så fin.

  SvarSlet
 9. Hvor er det bare en skøn kjole - og hun ser dejlig ud :-)

  SvarSlet
 10. Så fin en kjole til den yndigste pige :-)

  SvarSlet
 11. Jeg har også luret på det stof en del gange... det er så skønt!! Måske jeg bare skulle have det til mig selv??
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 12. Å hvor er hun da bare helt fantastisk skøn og hvor er du heldig at du får lov at tage billeder af hende i de fine kjoler.

  I går viste jeg mine yndlingsadventskranse fra dette år og jeg var simpelthen bare nød til at have din med også selvom jeg jo allerede har haft en af dine med tidligere. Jeg synes simpelthen at årets adventskrans er så meget dig med farverne og pynten.

  SvarSlet