tirsdag den 23. december 2014

Juletræet 2014 - og glædelig julI dag fik jeg taget billeder af dette års juletræ. Det har stået i stuen i flere dage, men er først blevet pyntet færdigt i dag. Det er en del senere end normalt - men dette år har december været ekstra presset. 

Pyntens farver er i år guld blandet med orange, lyserød og gul. Lysene er orange og lyserøde, og pynten består af både antikke og nye glasfugle og -kugler. Jeg har holdt igen med den antikke pynt, for Askil er i pille-alderen, og han skal også have lov til at være en del af det. Lara har hjulpet med at pynte træet og har også produceret en engel til det. Papirsblomsterne er af crepepapir og er nemme og hurtige at folde. Og selve træet er en sølvgran, som vi har fået af vores søde nabo - det absolut flotteste grantræ og meget holdbart.

Måske nogle af jer så DR 1 programmet "Det er vores jul" fra Den Gamle By for lidt siden? Der blev mit træ vist - det fra sidste år. Det vidste jeg slet ikke - men sjovt at se det i fjernsynet.

I må alle have en glædelig jul. Tak fordi I læser med.


_________________________At last our Christmas tree is decorated. This year it's gold, orange, yellow and pink. I wish you all a merry Christmas. Thank you for following my blog. 

10 kommentarer:

 1. Kære Anna, hvor er det et smukt juletræ i jeres fine stue:-)
  God jul. Håber vi ses i 2015. Kh Jonna

  SvarSlet
 2. Hvor er det et smukt træ som altid.
  Dig og din familie ønskes en rigtig dejlig jul;-)

  SvarSlet
 3. Hej Anna.

  Et fantastisk fint pyntet træ som bærer præg af din passion for især glaspynt - selvom du skriver, at du har holdt lidt igen. Jeg er meget betaget af farvevalget og papirblomsterne. Havde du spurgt mig, om jeg ville synes om papirblomster på et juletræ, havde jeg nok været ret skeptisk. Men hvor ser det bare fint ud!

  Jeg genkendte pludselig den flyvende glasfugl som værende magen til de tre fugle du for nyligt kommenterede på min blog. Jeg sætter virkelig pris på den viden du fra tid til anden byder ind med på min blog.

  Må du og din familie få en glædelig jul.

  Kh Helene

  SvarSlet
 4. Smukt! I øvrigt så jeg træet i den gamle by udsendelsen og jeg tænkte med det samme at det måtte da være dit, så skægt at høre at det virkeligt var dit :-) rigtig glædelig jul til dig og din familie - sikke et begivenhedsrigt år!

  SvarSlet
 5. Rigtig glædelig jul.
  Vi har også et par stykker af de fine fugle. Jeg tror jeg har dem fra min Mormor, så de har et par år på bagen. Dejligt med julepynt der har en historie.

  Kh. Linette

  SvarSlet
 6. Et av de flotteste tre jeg har sett så langt i år. Du er dyktig med julepynt. God jul :)

  SvarSlet
 7. Glædelig jul til jer også :)
  Sikke et smukt træ i har fået pyntet, fine farver...

  SvarSlet
 8. Glædelig jul til jer. Sikke et skønt juletræ, I har. Jeg ville så gerne kaste mig ud i alternative julefarver som pink og orange, men jeg ender altid med de traditionelle. "Vores" juletræ dvs. hos mine forældre, hvor vi fejrer jul i år, bliver hvidt og guld. Jeg elsker kombinationen af hjemmelavede ting og de fine antikke kugler.

  De bedste bloghilsner,
  Anne-Mette

  SvarSlet
 9. Glædelig jul til dig og din familie. Jeg tænkte godt da jeg sad og så programmet at det da lignede dit træ utroligt meget. Det var da ret sjovt.
  Kh Maria

  SvarSlet
 10. Smukt!! Håber I havde en dejlig jul!

  SvarSlet