tirsdag den 23. december 2014

Flere børnevenlige engle
Lara har lavet flere engle. Og disse engle, som også indgik i Shanes Julekalender sidste år, er både fine og nemme at gå til. 

De er lavet af æggebakke-dutter (2 stk til hver engel), som er malet og limet sammen med limpistol. Så har de fået hoved af vatæg og kongekrone af glimmerpapir. Vingerne er lavet af karton, som derefter har fået glimmer på - ligesom englenes kjoler er blevet pyntet med glimmer. 

Englene på billederne herover er fra i år. Sidste år lavede hun disse:
I en gaveæske er de jo en oplagt julegave til bedstemødre og andre, som kan lide børnenes julepynt. Fint ser det ud, ikke?
Eneste ulempe er, at der er glimmer i hele huset. Men det er tilladt i vores hjem - faktisk er det helt trist, hvis der ikke er lidt glimmer mellem gulvbrædderne. 


_________________________Lara has made these small angels. They are easy to make, and she had fun doing it. The angels on the third picture are from last year. This year she made them for her grandparents. It's a sweet gift, I think. 


5 kommentarer:

 1. Hvor er de fine - og ja det er da en oplagt gave til bedsteforældre. Tror egentlig også at vi har en kasse i skabet fra Shanes jul, sidste år. Det var både hyggeligt og temmelig tidskrævende :-)
  Rigtig god jul Anna
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
 2. Jo, de er rigtig fine. Glædelig jul :-)

  SvarSlet
 3. Ja, der skal ikke meget til før man har glimmer i hele huset

  SvarSlet
 4. Her er glimmer vist også fast inventar i alle sprækker ;)

  Så fine :)

  SvarSlet