tirsdag den 2. december 2014

Adventskransen
Som sædvanligt er jeg forsinket med adventskransen. Men nu er den her. 

Jonas har bundet kransen (det er også ved at være en fast tradition) - i år er det kaprifoliegrene og lærkegrene, som er bundet om en metalring. 

Jeg har pyntet med lys, bånd (det gule er blød tyll, som bruges til pettiskirts), naturmaterialer og crepepapir. Farverne er lyserød, gul og orange og på den måde er den blevet lidt sommerlig, men det er også skønt i denne mørke tid. 

Adventskransen er den juledekoration, jeg glæder mig mest til at lave. Jeg ved aldrig helt, hvordan den skal se ud, når jeg begynder - det er sjovest at skabe den undervejs og ud fra de materialer, jeg har i gemmerne (og det skal nævnes, at jeg har rigtig mange materialer i gemmerne).

Vores krans hænger altid. Det er for mig det mest "rigtige" og langt det hyggeligste. 


__________________________ I've finished our Advent wreath - as usual I'm a few days too late. It's the Christmas decoration I'm looking the most forward to create. Jonas is making the wreath - I'm decorating it.


17 kommentarer:

 1. Hvor er den bare smuk. Herhjemme er vi håbløst bagud med både krans og julepynt. Men dejligt med inspiration.
  Kh Maria (min-mors-mirakler.blogspot.dk)

  SvarSlet
 2. En riktig flott krans - så hyggelig at dere lager den sammen. Fin adventstid til deg :)

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare fin Anna - rigtig skønne farver og god sammensætning af materialer. For mig er en grankrans en rigtig adventskrans, men må indrømme at din udgave er super skøn og giver mig inspiration.

  Mange julehilsner Christine (alfredogstorm.blogspot.dk)

  SvarSlet
 4. Hvor er den fin, kære Anna. Og så tænker jeg, at den er rigtig meget DIG!
  Rigtig dejlig december til dig og dine. Kh.Kristina

  SvarSlet
 5. Den er som altid super fin Anna og den passer lige til jeres hjem;-)

  SvarSlet
 6. Hvor er den flot - elsker at der er farver på! ;o)

  SvarSlet
 7. Wow! hvor er den bare flot. Sådan en vil jeg også have næste år :)

  SvarSlet
 8. Den er virkelig flot Anna, og dejligt med de lyse farver. Jeg er også bagud, var i 5 forretninger i går før jeg fandt et kalenderlys.... det lykkedes :-)
  Kh
  Mette

  SvarSlet
 9. Elsker din advents krans, passer også godt hjem til mig ;)

  SvarSlet
 10. Kære Anna!
  hvor er den flot - og helt anderledes end min plejer at være. Fuld af sommer!! Jeg er en sucker for gran og hvid og rød... men i år er det Lasse, der binder kransen... om det bliver en krans eller en dekoration har jeg endnu til gode at finde ud af.. g jeg tror han arbejder i noget grønt og lilla - meget spændende.
  Tak for inspiration
  Stine

  SvarSlet
 11. Ej hvor er den bare fin, Anna. Og ja, helt sommerlig pga. farverne.

  SvarSlet
 12. Meget fin :-) Min er lige nu fire hvide lys på en sort badeværelsesflise og lidt pynt. Er heller ikke i så god tid :-) Kh Maria

  SvarSlet
 13. Kære alle sammen.
  Tusind tak for jeres kommentarer!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 14. Helt enormt sød! Du er super krea!

  SvarSlet