onsdag den 26. november 2014

Ikke meget nytJeg beklager stilheden på bloggen, men der er meget andet, der fylder for tiden. Derfor får jeg ikke syet ret meget. Ideer er der nok af, men tid og overskud mangler. 

Denne jakke til min niece fik jeg dog syet tidligere på måneden. Hun fyldte to år og skulle have en jakke i et skønt svampestof - et af mine yndlingstryk.

Mønsteret er fra Ottobre 1/2013, og det fungerer rigtig fint, synes jeg. 


_________________________I apologize for the lacking posts, but I don't sew much in these days - so many other things are taking my time.

This jacket, however, is made in the beginning of the month. It's for my niece Maja, who turned two years mid November. 

The pattern is from Ottobre magazine 1/2013, and it fits fine, I think. 


11 kommentarer:

 1. Den er virkelig sød, og jeg håber da at alt er okay.
  Kh Maria (min-mors-mirakler)

  SvarSlet
 2. It`s this time of the year, isn`t it? Now it`s half past nine and I need to go to bed because I´m so tired. Usually I start sewing now... This fabric and what you`ve made out of it is very cute! Wish you all the best, Rike

  SvarSlet
 3. Den er rigtig fin :)
  Ind i mellem, så går tilden altså hurtigere end man kan følge med. Det er livet.
  Heldigvis kommer tiden med normalt/større overskud tilbage og man kommer igen i gang med de kreative ting som hovedet er fyldt med.
  Jeg har også mindst 1000 gode ideér og næsten lige så mange ufærdige projekter, Jeg når, hvad jeg når og glædes ved det :)

  Kh Linette

  SvarSlet
 4. Det er bare den fineste jakke 😄 Håber I alle har det godt trods for lidt tid og overskud. Det er selvfølgelig træls når tid til det kreative næsten ikke er til at undvære - men forhåbentlig vender det snart igen. Knus Maria

  SvarSlet
 5. Ej, hvor er det bare en fin jakke! Jeg er også vild med svampe-printet.
  Dejligt at "høre" lidt fra dig igen, havde tænkt på om der ikke var lidt stille. :o)
  Kh Charlotte

  SvarSlet
 6. Hold nu op hvor er den bare fin den jakke og hvis du vidst hvor lang tid jeg har brugt på at finde netop sådan et mønster, så tak for det ;)

  SvarSlet
 7. Dejligt lige at høre fra dig! Og fin jakke!
  Kærligst Stine

  SvarSlet
 8. Ihhh hvor jeg kender det! Mellem syge børn, syge voksne, job og ja, generel hverdag, så er der altså heller ikke meget tid til det kreative herhjemme desværre eller at blogge for den sags skyld :( Jeg nåede lige med nød og næppe at få syet et strikkepinde-etui som skulle gøre det ud for indpakning af et gavekort til en garnbutik og to sæt juniorsengetøj til hendes tvillinger inden det skulle gives i gave... puhh jeg savner at være kreativ... Men hvor er jeg dog vild med den jakke altså! Det stof er SÅ skønt og jeg gad så godt, at jeg havde mere af det på lager :D

  SvarSlet
 9. Den er riktig søt. Min pike bruker stadig den fine trøyen i samme stoff som jeg kjøpte av deg. Jeg er veldig fornøyd med den :)

  SvarSlet
 10. Åh, hvor jeg kemder det. Jeg har også haft en stille blog. Og det er ikke fordi det kreative har en pause. Men jeg har bare ikke tiden til at vise det frem pga en mand der arbejder så meget, så ALT andet hænger på mig. Jeg håber du har det godt. Og jeg håber at også din tid til det kreative vil vende tilbage på den anden side af julen. Knus

  SvarSlet