torsdag den 6. november 2014

Et tutuskirt på vej
Jeg har lavet et tutu-skirt til min lille niece, som snart bliver 2 år. Det er lyserødt og med glimmer - hvad mere kan man ønske sig? 

Et tutu-skirt er et skørt, som laves af tyll (ikke den bløde, men den stive), og det er super nemt at lave. Det kan endda laves uden at sy. Ja, jeg vil faktisk vove den påstand, at dette er et kreaprojekt, som ikke kan gå galt. Og det vil gøre enhver pyntesyg og prinsesseglad pige (og dreng, for den sags skyld) lykkelig. 

Jeg har lavet en diy, som kommer på bloggen en af dagene. Her kommer I også til at se det færdige skirt. Måske får jeg endda lov til at bruge Askil som model? ;-)


_______________________I've made a tutu skirt for my little niece, which celebrates her second birthsday next week. It's pink and it's with glitter - what's not to like, when you're two years old? A tutu skirt is really easy to make. In fact I will say that anyone could make it. In a few days I'll post a tutorial. I just need pictures of the finished skirt. Maybe Askil could be my model? ;-)5 kommentarer:

 1. Det bliver da rigtig fint - hvor har du shoppet tyl med glimmer?
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Christina

   Det er fra en stofbutik på Trøjborg (Aarhus), der hedder Trøjborg Isenkram. Det er købt for en del år siden - nu er det endelig brugt!

   Kh
   Anna

   Slet
 2. Ihh.. hvor er det fint Anna, det er da enhver prinsesses drøm ;) Jeg tror faktisk jeg bliver nød til at springe ud i sådan et tutu-skørt projekt. Det ser jo umiddelbart ud til, at være noget jeg kunne finde ud af, trods jeg ikke har de store sy-færdigheder!! Kan være jeg kommer til at vise et lign. indlæg på min nyoprettede blog.. JAAHH.. nu gjorde jeg det skisme, efter troligt at have fuld med hos dig og mange andre. Tak for al den skønne inspiration!

  Christine

  SvarSlet