søndag den 12. oktober 2014

Septemberkjolen


Knap en måned for sent fik jeg taget billeder af mig i min septemberkjole - som jeg tidligere har vist her. Kjolen er en del af min 12 dresses challenge.

Kjolen er syet i Liberty stof, og printet hedder Edenham. Jeg er egentlig ikke særlig vild med Liberty prints'ene, men jeg kan ikke komme udenom, at kvaliteten af stoffet er helt i top - og det er super lækkert at have på. 

Mønsteret har jeg tegnet efter en kjole, som sidder godt på mig. Jeg har et par ændringer til næste kjole, men så tror jeg også, at pasformen bliver rigtig god. 

Haven er stadig smuk - dahliaer, roser, tallerkensmækker og asters har endnu ikke givet op. Vores mange asketræer kaster i disse dage deres blade, og havens forfald er i fuld gang. Vi lader bladene ligge og forbereder i stedet ankomsten af omkring 15 roser, som skal plantes rundt om i haven - bl.a. den engelske rose The Pilgrim, som var i min brudebuket og som næsten bedøvede mig i kirken med sin duft. Dén rose bliver jeg nødt til at have.  


_________________________Finally I found time to take pictures of me in my September dress. I've shown the dress before - you can see it right here. It's the latest dress in my 12 dresses challenge. The fabric is Liberty (the print is called Edenham), and I've made the pattern myself (by measuring an old dress, which fits me well). 

Our garden is still beautiful, and many flowers are still in bloom in spite of the autumn. We are preparing the garden soil  for 15 roses. One of them is The Pilgrim, an English rose, which I used in my wedding bourquet. It has a wonderful scent and is so pretty. I really look forward having it in my garden. 

  

23 kommentarer:

 1. Den er såå fin den kjole og farverne står godt til dig :-)

  SvarSlet
 2. Nice pictures. The dress is gorgeous.
  Andrea

  SvarSlet
 3. Utroligt smuk kjole, som klæder dig rigtigt godt! Jeg er vild med snittet og synes ærmerne er så fine!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 4. Hvor sidder den godt på dig - og farverne ser på også ud til at være noget så flotte til dig...

  I år får vi virkelig noget for pengene i haverne, det er utroligt så flotte de stadig står!

  SvarSlet
 5. Super flot Anna, synes det lille puf ærme er utrolig fint sat sammen med de flotte blomster i stoffet.

  SvarSlet
 6. Flot. Kjoler klaeder dig bare saa godt. Jeg foeler mig naesten udklaedt naar jeg har kjole paa (suk) eller er det bare en vanesag???
  Tak for dejlige billeder. Jeres hus er bare saa romantisk/idylisk at det er en glaede at se paa.
  Seje stoevler.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror, det er en vanesag. Når jeg ser på mine kollegaer, ja bare på folk i gågaden, så er der mange kvinder, som går i kjole. Selv går jeg slet ikke i bukser mere. Kjoler er bare mest behagelige:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 7. Very beautiful, the dress and you! Rike

  SvarSlet
 8. Så fin kjole - både snittet og stofvalget er så flot

  SvarSlet
 9. Sikke en fin kjole og en smuk model, synes også kjolen paser godt med haven :)
  Hvordan laver du bæltet, sætter du snørehuller i bæltet, eller?

  Kh Winnie

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Winnie

   Jeg har brugt symaskinen til at lave snørehuller - det er ikke så voldsomt som metalsnørehuller.
   Jeg har faktisk tænkt på at lave en diy til et sådant bælte! Så det må jeg nok hellere få gjort;-)

   Kh
   Anna

   Slet
 10. Super flot kjole! Snittet og farver passer dig virkelig godt :-)
  /Karen

  SvarSlet
 11. Hvor er den bare flot den kjole og så klæder den dig utrolig godt :)

  SvarSlet
 12. Den er bare så flot, og du ser drøn godt ud :-)

  SvarSlet
 13. Tusind tak for jeres kommentarer - det er dejligt, at I giver jer tid til at kommentere!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 14. Wup wup Wauw. Den er brand flot og der i pagt med naturen stråler den og du bare. Så smuk til dit røde hår.
  Har købt stoffet i den lilla nuance -brygger også på at bruge det til en kittelkjole:)
  Smukt! Kh Jonna

  SvarSlet
 15. Den er så fin den kjole. Og hvor den dog passer godt til haven... Ja og dig :)

  Kh. Linette

  SvarSlet
 16. Smukke billeder, og en skøn kjole.... En rigtig fin model til dig :-)

  Kh nanna

  SvarSlet
 17. Skøn, skøn kjole du har fået tryllet frem i dit liberty! Jeg er vild med deres tana lawn-kvalitet, men har tvivlet på egnethed til beklædning - men det fungerer? Uden foer? (Og endnu engang er jeg grøn af misundelse over dine støvler ;-D).
  Kh. Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det fungerer fint uden foer. Det falder flot og bliver ikke så krøllet som alm. bomuldspoplin. Men der er nok ikke meget varme i - så det er mere en sommerkjole end en efterårskjole. Og ja, jeg elsker også de støvler. Desværre er de ved at være slidt helt op. Det er så ærgerligt!

   Kh
   Anna

   Slet
 18. Modest prom dresses that offer both on-trend design and traditional style, this collection of prom dresses with sleeves honors your traditions, values and integrity. A dynamic statement of who you are, our modest prom dresses represent your beliefs while letting your true beauty, femininity and personality shine through beautifully

  SvarSlet