tirsdag den 28. oktober 2014

Jeres LaRaLiL kjoler

Med jævne mellemrum modtager jeg mails fra jer læsere med billeder af de kreationer, som I har syet efter mine mønstre eller DIYs. Det er dejligt at opleve, at det, jeg laver, kan bruges af andre. Især er det skønt at se, at mine kjolemønstre fungerer.

Det er også skønt at opleve den forskellighed, som kommer til udtryk i kjolerne. Det er samme mønster, men kjolerne får vidt forskellige udtryk alt efter hvilke farver og materialer, der sættes sammen. Det er ofte farve- og materialekombinationer, som jeg ikke selv havde tænkt på. Og på den måde bliver jeg også inspireret! 


De to kjoler herover er af modellerne Luna og Liva. Det er Linette, som har syet dem. På Luna-kjolen har hun brugt strygestof som dekoration. 


Billederne herover er fra Belgien. Jeg kender ikke pigens navn, men hendes mor kontaktede mig for at købe mønstrene. Hun havde fundet et billede af en af mine kjoler på Pinterest. Det er altså lidt sjovt, at mine mønstre når helt til Belgien!


En læser ved navn Anni har sendt ovenstående billeder til mig. 
Liva-kjolen er syet i mønstret babyfløjl, og det har givet den et skønt udtryk, synes jeg. Jakken ved siden af er overelen til Lara-kjolen. Anni skriver:

"Da jeg syede den første kjole (Liva-kjolen) og jeg var færdig med overdelen, slog det mig, at mønsteret også var perfekt til en lille jakke, så det blev til cowboy-jakken.
Endnu en gang tusind tak for dine dejlige mønstre og helt fantastisk gode beskrivelser (som er guld værd for mig, da jeg er nybegynder indenfor syning)".

Det er måske den største glæde - at mine mønstre og DIYs kan give dem, som ikke er vant til at sy, succesoplevelser. Tak for de søde ord, Anni!

Og TAK for alle jeres mails (jeg mangler stadig at svare på en del af dem - men det kommer!) Bliv endelig ved med at sende billeder af jeres kreationer!

(P.S. Mønstrene kan findes her, hvis du selv vil i gang).


__________________________The pictures above show some of my readers' versions of my LaRaLiL patterns. I really love the emails from you - so please keep writing me! 


5 kommentarer:

 1. Jeg synes det er en super god ide, at dele andres kreationer her på bloggen også. Så kan man rigtig blive inspireret, ligesom du skriver. Jeg ønsker mig mønstrene på kjoler i julegave, og krydser finger for at jeg får dem. Ellers må jeg jo købe dem selv til januar, for jeg må eje dem! :o)

  Kh Charlotte

  SvarSlet
 2. Ej det er jo mine kjoler :)
  Jeg er så glad for dine mønstre og har brugt dem flere gange, Det er bare ikke hver gang jeg får taget billeder af dem :)
  Og vores lille niece, som er den heldig der får lov til at gå i kjolerne. Hun elsker dem højt.
  Tak fordi du gider bruge tid på at lave mønstre til glæde for så mange.

  Kh. Linette

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare fedt Anna!!!!
  Og fuldstændig velfortjent!

  SvarSlet
 4. Hyggeligt du deler andres billeder :) Jeg har selv en kjole klippet ud, den skal bare lige syes sammen. Og en anden er også på vej :) Pigerne har selv valgt stoffet så de glæææder sig til de er klar :) De brugte laang tid på at vælge hvilken af de tre modeller de skulle have og det var svært for de var alle sååå fine :) så de er også et hit i børnehøjde

  SvarSlet
 5. Dejligt med inspiration - og flot og meget velfortjent at dine mønstre bliver internationale :-D

  SvarSlet