torsdag den 16. oktober 2014

Havfrue-invitationer

Om en måneds tid er det Laras fødselsdag, og derfor har vi været i gang med at lave fødselsdagsinvitationer til pigerne i klassen. 
Sidste år var temaet prinsesser, og indbydelserne kan du se her. I år har Lara valgt, at hendes fødselsdag skal være en havfruefødselsdagsfest. Derfor er invitationerne udformet som havfuer.
Det er blevet til 16 unikke og charmerende havfruer, og nu mangler vi bare teksten på bagsiden.
Jeg har tegnet mønsterdelene. Lara har klippet hår og halefinne ud, og jeg har klippet overkrop, hale og muslingeskaller ud. Havfruerne er limet på karton, og hun har pyntet dem med øjne, mund og streger på muslingeskallerne. Derefter har jeg klippet dem ud. 

Dette emmer måske af "overskudsmor", men det vil jeg nu ikke kalde det. Jeg kan lide at være kreativ, og en sådan opgave er til lige så meget glæde for mig som for Lara. Min kreativitet vil jeg gerne give videre til mine børn, og det gør jeg kun ved at tage dem med i det. Derudover er en rar måde at være sammen på, for Lara holder også af at være kreativ. Undervejs får vi gode snakke. 

Det er ikke et uoverskueligt projekt at lave sådanne invitationer - men det er selvfølgelig vigtigt, at både mor (far) og barn har lyst. Og at den voksne indstiller sig på at komme til at lave størstedelen af arbejdet;-)


_________________________Lara and I have made these mermaid invitations for her birthsday in November. Last year we made princesses - you can see them here - but this year the theme should be mermaids. 
I really like being creative, and it's nice to be it together with your child. 16 kommentarer:

 1. Hvor er de bare fine, så dejligt at du viser det i laver sammen. Jeg er vild med din kreativitet.

  SvarSlet
 2. Det er en super sjov ide med de søde invitationer, hvor Lara kan være med. Jeg er vild med deres unikke udsende :o) Har du selv tegnet skabelonen som du har tegnet efter?

  SvarSlet
 3. Hvor er de skønne! Håber det bliver en dejlig fest - glæder mig til at følge med herinde.

  SvarSlet
 4. De er sørme skønne og personlige.
  Du har så ret -Det er vigtigt at inddrage børnene i det, hvis man ønsker at vise dem og måske lære dem at være kreative. Jeg vil også prioritere sådanne aktiviteter ligeså højt som så meget andet. Det er begge til glæde og gavn for barn og voksen:-)
  Kh Jonna

  SvarSlet
 5. Hvor er de fine. Det må være alle små pigers drøm at blive inviteret til Laras fødselsdagsfester, så meget som I altid gør ud af det :)

  SvarSlet
 6. Hvor er de bare flotte! Jeg kan rigtig godt lide at I bruger så mange forskellige farver og mønstre :)

  SvarSlet
 7. Det er vel nok nogle fine invitationer! Det er skønt at du deler dem med os andre - man kunne jo finde på at kopiere nogle af dine skønne idéer... Og hvor er det hyggeligt at i kan hygge jer sammen om et sådan projekt! :-)

  SvarSlet
 8. Smil, de er godt nok søde. Dem viser jeg lige videre til mine piger :-)

  SvarSlet
 9. Hvor er de bare fine! Og sikke en hyggelig ting at lave sammen. Tak for gode ideer:)

  SvarSlet
 10. Godaften,

  hvor er I dejligt kreative, de er super flotte jeres havfruer og jeg er sikker på det bliver en god havfrue fødselsdag:-)
  Nyd weekenden.
  Maria fra "En verden af kunst"

  SvarSlet
 11. Så flotte!! Hvor har du glimmerkartonet fra? Vi skal snart holde en "fe-fest" for vores pige der fylder 6, og vil måske bruge jeres idé - dog ikke med havfruer, men små feer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er fra Superbrugsen - købt for et år siden. Men lignende kan findes i div. hobbybutikker!

   Kh
   Anna

   Slet
 12. Du har så ret Anna og man skal give sig selv lov til disse stunder. Tit bliver jeg også spurgt hvordan jeg får tid til at sy og være kreativ...men så er der jo så meget andet jeg ikke når, som f.eks. at pudse vinduer eller være i haven. Alt er jo et spørgsmål om prioritering :)

  SvarSlet
 13. Du er simpelthen genial! Det er de fineste indbydelser, og hvor er det godt tænkt at inddrage barnet på det niveau hun er på! Er vild med det du laver.

  SvarSlet