fredag den 19. september 2014

Vinterkjole til Lara

Jeg har syet en efterårs/vinterkjole til Lara i lilla isoli og karrygul jersey. Begge stoffer er fra Stof og Stil. Derudover har kjolen fået stolpelukning og ærmefoer samt indvendigt foer i en gammelrosa jersey samt detaljer i gammelrosa pipingbånd og lilla trykknapper. 

Mønsteret er mit Liva-mønster, som du kan købe her og finde vejledning til her

Farvesammensætningen er jeg helt vild med, og jeg er endnu ikke træt af karrygul, som ellers har været i modebilledet et par sæsoner nu. 


_________________________I've made a new winther dress for Lara. You can find the pattern here and the tutorial right here.


8 kommentarer:

  1. That are so beautiful colours together, thank you for your inspiration, Rike

    SvarSlet
  2. Som sædvanlig en skøn kjole kreeret af dig;-))

    SvarSlet
  3. Den er bare så smuk, Anna. ind i mellem ville jeg ønske, at Liva stadig kunne lokkes i noget lignende. Måske man skule få sig en pige mere ;-) Ha' en dejlig weekend. kh Maria

    SvarSlet
  4. I øvrigt fantastisk flotte billeder fra jeres bryllup :-)

    SvarSlet
  5. Så skøn kjole og virkeligt lækker farvesammensætning. De tre farver spiller bare så godt sammen!

    Kh. Mirjam

    SvarSlet
  6. Hvor er den bare fin. Jeg er også helt vild med farvesammensætningen, det ser virkelig flot ud og så passer farverne også rigtig flot til efterår :)

    SvarSlet
  7. Jeg sidder og er ved at lave en version af din Lara-kjole til min egen datter, men ved en symaskine, der ikke laver huller til knapper, så jeg er meget glad for at se, at du bruger trykknapper til denne. Hvilken lettelse, hvis jeg i stedet for kan bruge det, men... hvor har du disse knapper fra, og hvilket grej bruger du til det (prym?)?

    Mange hilsner Maria

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er kam trykknapper, og de fås mange steder. Mine er købt hos Frau Tulpe i Berlin - du kan se (og bestille) dem her:http://www.frautulpe.de/kam-snap/kamsnap-zange-und-200snaps.html
      Her kan du også se grejet (man kan desværre ikke anvende en prym tang).
      Det er lige så nemt at bruge kam knapperne som pryms trykknapper.

      Kh
      Anna

      Slet