lørdag den 6. september 2014

Tak
Den anden dag opdagede jeg, at min blog har haft over 100.000 sidevisninger i august. 103.853 for at være helt præcis. Det er jo - sagt på jysk - ikke værst (og på københavnsk: Helt vildt. Jeg tror, jeg holder mig til sidstnævnte, selvom jeg er jyde). 

Om det er brylluppet, mine syvejledninger, dåbskjoler eller noget helt fjerde, der trækker, ved jeg ikke (og dog - for jeg kan jo se, hvor mange "hits" de forskellige indlæg har). Det er også lige meget, for jeg blogger om det, jeg har lyst til. Men jeg vil gerne sige tak.

Tak til alle jer, som læser med. Jer, som trofast vender tilbage, og jer, som kigger forbi engang imellem. Og især tak til alle jer, som tager jer tid til at kommentere. Det er det, som holder gang i hjulene. Det er det, der giver en blog liv. Om I er "anonyme" læsere eller "kendte" bloggere - det er lige meget. I giver bloggen noget særligt. Og hver kommentar værdsættes højt.    

Billederne i dette indlæg er taget i dag og handler også om taknemmelighed. For Lara (som igen trænger til at få klippet pandehår - det ser jeg nu) og jeg tog til Rosenholm Slot for at sige tak til vores nabos venner, som var så venlige at give os adgang til parkens roser i forbindelse med vores bryllup for 14 dage siden. 

De bor i et lille hus inde i parken ved siden af slottet - med udsigt til rosenhaven, som er beplantet med et utal af engelske roser. Desværre var de ikke hjemme, men Lara og jeg havde nu ikke oplevelsen af at være gået forgæves. Vi gik i rosenhaven i stedet.Der genså vi de roser, som blev brugt til brylluppet (til kirkepynten og til brudebuketten og Laras buket). Og jeg tog billeder af skønhederne og skrev navne ned. For Jonas og jeg har besluttet os for at anlægge et rosenbed med nogle af de roser, som var i brudebuketten. To af dem er "The Pilgrim" (den gule rose) og "Grace" (rosen på det første rosenbillede). Førstnævnte dufter helt fantastisk og vil nok altid minde mig om dagen. 


Og der var så utoligt smukt i eftermiddagslyset ved slottet. Kommer du på disse kanter, kan jeg kun anbefale, at du kigger forbi slottet og parken. 

Billederne øverst i indlægget er taget på vejen til slottet. Vi kom forbi en urørt mark med de smukkeste lilla blomster, og blev vi nødt til at stoppe for at tage billeder. Tænk, at uberøt natur kan blive så farvestrålende og smukt. 

Det var ikke nemt at komme hen til de lilla blomster, for de var omgivet af tidsler og brændenælder. Men jeg bar Lara, og så gik det. Godt nok blev jeg lettere forbrændt på anklerne - men hvad gør man ikke for at fange skønheden i billeder?

Jeg ved ikke, hvad blomsterne hedder - og om det er ukrudt eller en staudie - men hvis du ved det, må du meget gerne skrive det i en kommentar. Måske de også skulle i haven?

Kjolen, som Lara har på, er fra sidste år og syet efter dette mønster. Det var et tilfælde, at hun havde en lilla kjole på - men det passer da godt sammen med blomsterne, ikke?

Min blog er forøvrigt - lang om længe - gået over til laralil.dk - så nu er det ikke nødvendigt med "blogspot" i adressen mere. 


_________________________ Today lara and I went to Rosenholm Castle, which is close to our home. We wanted to say thank you to an old husband and wife, who live next to the castle and gave us roses from the park, which we could use for the wedding. I used the roses for my wedding bourquet.  

On the way we stopped by a field with some wonderful purple flowers and took a lot of pictures. 
We also saw the rosen garden in the park. 
Lara's dress is made last year - you can find the pattern right here


35 kommentarer:

 1. Hold da op hvor er det bare nogle fantastisk smukke billeder. Jeg er vildt betaget af det første og tænker det nok var værd at brænde anklerne for.

  Dine høje besøgstal er så velfortjent. Du er så flittig og gavmild med ideer og glæde.

  SvarSlet
 2. Det er godt nok flot Anna, men enhver kan se hvor meget tid der ligger bag bloggen, så det er ganske velfortjent. Og smukke billeder - dejlige omgivelser I har jer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ps. Jeg har stadig til gode at sy en Laralil kjole, men det må jeg altså snart få prøvet!

   Slet
 3. Jeg lærte din blog at kende da jeg for godt et år siden gik på barsel og ledte på nettet efter inspiration og hjælp til at sy bukser til min lille dreng. Det blev mit første møde med blogland, som jeg siden har forelsket mig i. Siden har jeg fulgt trofast med hos dig og er blevet inspireret og imponeret gang på gang. Det er en fornøjelse at følge med og se dine smukke billeder. Tak
  Anne

  SvarSlet
 4. Smukke billeder, fantastisk blog. Stødte også ind i din blog da jeg ledte efter syvejledninger for et par år siden... Men man bliver hurtigt fanget af din måde og skrive på, din kreativitet og øje for smukke ting. Så selv tak :).

  SvarSlet
 5. Hej. Det er mig der takker, for at få lov til at følge så spændende en blog, samt at få lov til at komme med ind og se jeres hverdag, og se alle de kreative ting du laver, og du er ikke bange for at dele, så tusind tak.

  SvarSlet
 6. Fuld fortjent med det flotte besøgstal. Jeg elsker din kreative evne, dine smukke billeder og alt det flotte du syr. Dine dåbkjoler er virkelig fantastiske. Jeg nyder meget at følge din blog :-) God weekend!

  SvarSlet
 7. Det er jo helt vildt og helt vildt fortjent:).

  SvarSlet
 8. Billedet af Lara med refleksion i vandet er SÅ smukt!

  SvarSlet
 9. Kæmpe stort tillykke, med brylluppet, de høje antal sidevisninger, de dejlige minder og en smuk tur i rosenhaven! Og de er smukke - både roserne og Lara!
  Janne

  SvarSlet
 10. Følger med glæde med i både hverdags, tøj og bryllups indslag - og elsker alle dine smukke billeder. Du er ret så dygtig ;)

  Christine fra Jylland :)

  SvarSlet
 11. Wow nogle lækre billeder - og tusind tak for en fantastisk blog, er forbi her hver dag :)

  SvarSlet
 12. Wauw - ja det er HELT VILDT!! Tillykke, men det er jo med god grund Anna. Din blog er fantastisk (jeg bor øst for storebælt måske deraf mit ordvalg ;)) Jeg læser hvert en indlæg, og bliver inspireret meget ofte på den ene eller anden led - så her er det mig der takker.
  Og endnu engang har du lavet et dejligt indlæg med nogle fantastiske billeder, det var da helt heldigt at I gik forgæves når I i stedet for, fik så smuk en oplevelse.
  Kh Maria (min-mors-mirakler)

  SvarSlet
 13. En lille hilsen fra mig, der har fulgt dine bryllupsforberedelser med stor interesse :) Det har været meget spændende og inspirerende! Jeg nyder at følge din blog og elsker de lange indlæg og fine billeder! De lilla blomster er så vidt jeg kan se Kattehale, de vokser vildt nogle steder i landet bl.a. på Læsø:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din kommentar, Marie! Det ligner katteurt (når jeg googler det), så tak for det!

   Kh
   Anna

   Slet
 14. Godt du ikke får 100.000 kommentar.
  Men tillykke med brylluppet og tal.
  Det er meget flotte billeder du altid tager.

  SvarSlet
 15. Det er det hele - sjovt at følge dine tanker om så mange forskellige emner både personlige/familiære som generelle. Kan godt lide at læse om dine sykreationer men det er dejligt at der er så meget andet! Og så er det jo altid skønt at følge Lara og Askild!

  SvarSlet
 16. Hej Anna

  Det er så dejligt at få lov at læse med.

  Nogengange synes jeg ikke at mine kommentarer kommer frem - gad vide om det også sker for andre? Et eller andet sted imellem en fejl-40 og internettets sorte huller ligger ihvertfald masser af tanker og ord fra mig :)

  DBH, Anne Kathrine

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det er jeg da ikke glad for at høre. Jeg oplever ikke selv et problem, når jeg kommenterer (på andres blogs).

   Kh
   Anna

   Slet
  2. Jeg har også oplevet problemet et par gange.
   Jeg er faktisk begyndt at "tage en kopi" af min kommentar. Så kan jeg nemlig prøve igen hvis det går galt. For det er jo noget irreterende når man lige har skrevet en lang kommentar og så forsvinder den i cyperspace...

   Kh. Linette

   Slet
  3. Jeg skulle lige til at skrive præcis det sammen, jeg er nemlig også begyndt at tage en "kopi" inden jeg sender den afsted, jeg har nemlig også oplevet et par gange at kommentaren bare forsvinder ud i det blå, efter man har trykket "udgiv".

   Slet
 17. Selv tak Anna, for mange skønne og inspirerende indlæg. Og for smukke billeder ikke at forglemme- :o)

  SvarSlet
 18. Tak for den flotte havfrue, og fedt at du bare ikke lige går så meget op i læserantal og skriver om det der betyder noget for dig, det er da dejligt.

  SvarSlet
 19. Anna..... det er OS det takker!! :D Du leverer en fantastisk blog med god inspiration, god vejledning, som man lærer af, og smukke smukke billeder. Man bliver altid lidt glad i låget når man ser der er endnu et indlæg fra dig ;) Rigtig god søndag aften :)

  Mvh. Anja N

  SvarSlet
 20. Tusind tak for jeres kommentarer!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 21. Tak fordi du giver lov til at kigge og læse med om alle de fine ting du laver :)

  Kh. Linette

  SvarSlet
 22. Vildt sejt, fede billeder og skønne ting du laver...din blog er absolut min favorit, jeg føler mig velkommen:-) og sætter stor pris på dine tilbagemeldinger. Alt for ofte oplever jeg at rent faktisk ikke ved om min kommentar er læst, mange bloggere skriver at en kommentar vil de elske at få og jeg tager mig tid til at skrive en lille kommentar, men ingen tilbagemelding. Har fulgt dig i et par år og du er fandens dygtig (sorry bandeord, men jeg er københavner:-))) sluttelig dine DIY er super og i dag har jeg brugt den på babytæppet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din feedback, Jeanette - det er skønt at høre, at mine diys stadig bruges.

   Kh
   Anna

   Slet
 23. Det har været helt specielt fantastisk at følge med i brylluppet - så mange fine billeder af de lækre ting du laver og finder på. Idéen med at finde fine antikke kaffekopper til brylluppet synes jeg var helt eminent. Jeg er ikke den store syerske, men har alligevel fundet inspiration på din blog til at sy kostumer og andre ting til mine piger, og det var jo faktisk ikke så svært;-) Tusind tak for en super dejlig blog.

  SvarSlet
 24. Og så meget selv tak.... Din blog er en stor inspirationskilde og fuld af glæde og meget smukke billeder. Jeg følger gerne dine indlæg og bliver aldrig skuffet. Stort tillykke med brylluppet, dyb respekt for alt det store arbejde du har lagt i forberedelserne!! Glæder mig vildt til at se hvad du nu kaster dig ud i af spændende projekter - et veloverstået bryllup med hjemmesyet flot kjole og meget andet må give lidt luft til noget nyt og helt andet :-) Tusind tak!

  SvarSlet
  Svar
  1. Og jeg behøver ikke være anonym - men det er den eneste måde hvorpå jeg kan finde ud af at få mine kommentarer til at gå igennem... ;-)
   Derfor skal jeg huske at skrive:
   Mange hilnser fra Tove Pihl Hjortgaard :-)

   Slet
 25. Tillykke med tallet! Det er sejt - og velfortjent :)
  Jeg må have stået for en 100 stykker af dem ;-) ;-)

  SvarSlet
 26. Smukke smukke billeder, og tillykke med de mange sidevisninger - eller hvad man nu siger :-).
  Jeg står selv for en del af klikkene ;o). Jeg elsker at følge med, både i bryllup, billeder og alt det andet.
  Kh Maj

  SvarSlet
 27. Nogle meget flotte billeder. Det er som altid en fornøjelse og en daglig adspredelse at følge med på din blog. Jeg har også været med til at klikke og har fulgt med i alle bryllupsforberedelserne og spændt ventet på at se både kjole, dekorationer og blomster. Det er lidt som en god TV-serie, man ikke kan slippe. Er nu spændt på, hvad dine næste projekter bliver. Og selvfølgelig et stort tillykke med brylluppet.

  SvarSlet