torsdag den 11. september 2014

Nye kjolemønstreEn stak kjolemønstre er landet i min postkasse. De er alle fra Butterick. 

Jeg har ikke opgivet min 12 dresses challenge, men juni, juli og august, hvor jeg syede brudekjolen (og planlagde et bryllup) falder ud. Derimod er der en september-kjole på vej. Den er ikke syet efter et af disse mønstre, men derimod et, jeg selv har tegnet. Den glæder jeg mig til at vise frem. 


__________________________I've bought some new patterns. They are all from Butterick. 
I'm behind with my 12 dresses challenge, but I haven't given it up. A September dress is on its way.


13 kommentarer:

 1. De er fine. Kan rigtig godt lide den mørkeblå med lange ærmer.
  Og har ikke fået kommenteret længe da jeg er startet med at arbejde og stadig har de sidste ting på min afhandling at gøre klar.
  Men hold op for nogle fantastiske billeder fra brylluppet! Er virkelig imponeret over jeres arbejde.
  Og kjolerne og Askils tøj blev jo bare perfekt.
  Og endnu en flot dåbskjole! Hatten af herfra!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde kommentar, Malin. Håber det kommer til at gå godt med afhandlingen, men mon ikke?

   Kh
   Anna

   Slet
 2. Hej Anna :) Fine mønstre!
  Jeg har lige et spørgsmål, som egentlig slet ikke hører hjemme her ;) Jeg syede et sæt babysengetøj igår efter din fantastiske DIY (tak for den!) - det gik dejlig nemt og det blev rigtig flot. Jeg synes faktisk ofte, at det sværeste er at klippe stoffet! Det er så frusterende...
  Hvordan måler du op osv., når det ikke er efter mønster? Har du nogle tips?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har en stor skrædderlineal, som er guld værd. Den er lidt dyr - mellem 250 og 350 kr - men altså helt uundværlig til sådanne projekter. Så tegner jeg med skrædderkridt efter linealen. Her bruger jeg Stof og Stils kridthjul, som fungerer bedst, synes jeg. Derefter klipper jeg efter kridtstregen.

   Kh
   Anna

   Slet
 3. Skønne mønstre. Jeg glæder mig til at se de kjoler du får lavet ud fra dem.
  Jeg har det øverste mønster og er for langt tid siden begyndt på en sådan kjole, men er gået i stå... Enten skal man være bredskulderet eller også er jeg ikke bredskuldret nok... I hvert fald har jeg måtte tage en del af... Også kom jeg ikke lige igang igen.
  Det jeg ville var entenlig nok bare at fortælle dig at du lige skal være opmærksom på det, inden du går i gang :)

  Kh. Linette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Linette

   Tak for tippet - det får jeg helt sikkert brug for.

   Kh
   Anna

   Slet
 4. Jubii... glæder mig til at se din september kjole :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også til at vise den frem:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 5. Rigtig flotte mønstre - passer lige til sådan en som mig med smal talje og ALT for brede hofter:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er også mit "problem":-)

   Kh
   Anna

   Slet
 6. Sikke nogle skønne modeller. Jeg er lige begyndt at sy, og drømmer om engang at kunne sy mig sådan en 50´er kjole. Glæder mig til at se, hvad du får syet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal bare kaste dig ud i det, Diana - efter en fem stykker er de helt perfekte! Og man lærer det jo aldrig, hvis ikke man kommer i gang;-)

   Kh
   Anna

   Slet
 7. Uh, sikke en masse flotte kjoler.
  Der er sandelig flere jeg er vild med:-) Glæder mig til at se septemberkjolen. God ide at lade de tre falde ud. Du har haft rigeligt at se til.
  Kh Jonna

  SvarSlet