søndag den 14. september 2014

Kjole i Libertystof


Dnne weekend har jeg fået færdiggjort en kjole i Libertystof. Normalt er jeg ikke til Libertys prints, men dette (og et par andre - nu hvor jeg var i gang) faldt jeg for, da jeg kiggede Shaucats udvalg igennem. Printet hedder Edenham, og det er ikke så kendt. 

Mønsteret til kjolen har jeg selv tegnet efter en H&M kjole, som sidder godt på mig. Jeg syede først en prøve i billigere stof (for Liberty er alt andet end billigt), og da jeg var tilfreds med pasformen, syede jeg så kjolen i Libertystoffet. Resultatet er blevet godt, men der vil alligevel blive et par justeringer til næste gang. 

Kjolen har fået pufærmer (den oprindelige kjole er ærmeløs), og det var en hurtig løsning, for det tager tid (og er svært) at lave et glat ærme med god pasform - et pufærme er derimod nemt, for det skal jo rynkes, og derfor gør det ikke så meget, hvis der er for meget stof.

Knapperne er stofbetrukne knapper, og det er første - men bestemt ikke sidste - gang, jeg prøver dette. Knapperne og udstyret har jeg købt hos Christine - du kan finde det her - og det er nemt at gå til.

Kjolen bliver min septemberkjole i min 12 dresses challenge, og inden længe skal jeg nok vise den "in action". 


____________________________This is my latest dress. It's made of Liberty fabric. Actually I'm not that fond of Liberty, but this print I like. It's called Edenham, and I've bought it at Shaucat
I've drawn the pattern from a H&M dress. The buttons are in the same fabric - I've made them myself. You can find the materials right here
The dress is my September dress in my 12 dresses challenge


25 kommentarer:

 1. Hvor er den bare fin - jeg er helt vild med stoffet. Glæder mig til at se den på - den må blive flottere med dit hår til :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er den flot.
  Jeg synes rigtig godt om stoffet, jeg kan godt lide den mørke baggrund.
  Jeg har flere gange tænkt på at betrække knapper men det er endnu kun blevet ved tanken. Men når jeg ser dit flotte resultat har jeg igen fået lyst til at prøve.

  KH. Linette

  SvarSlet
 3. Jeg kan virkelig godt lide pufærmerne, flot kjole. Jeg har aldrig tænkt over at det var nemt at lave pufærmer, det kunne være jeg skulle prøve :-)

  SvarSlet
 4. Så smuk den er. Jeg troede heller ikke at puf var nemmere. Det må jeg prøve snart;-)

  SvarSlet
 5. Hvor er den bare super fin og de pufærmer er altså rigtig smukke.

  SvarSlet
 6. Åh Anna, MÅ lige skrive igen... Klikkede lige ind via linket... Nu er der Liberty på vej til mig;-) Valgt den lilla Edenham. Wauw de er smukke
  Kh Jonna

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er ked af, at jeg kom til at friste dig:-) Var også selv forbi siden og så flere smukke prints i den nye efterår/vinter-kollektion. Men jeg har endnu ikke købt noget;-)

   Kh
   Anna

   Slet
 7. Det er godt nok en smuk kjole.... Glæder mig til at se den på :-)

  SvarSlet
 8. Rigtig fin kjole. Og elsker detaljen at passer med printet på kjolen (og også passet lige der hvor de er sat!). Perfektionist?! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det må jeg jo nok erkende;-)

   Kh
   Anna

   Slet
 9. Hvor er den blevet fin! :)
  Jeg er også vild med, at knapperne går 100% i ét med stoffet! God ide :)

  SvarSlet
 10. Hvor er den skøn! Du har gjort det igen :-)

  SvarSlet
 11. Den er virkelig smuk, og jeg er sikker på at den glæder dig helt vildt godt.
  Kh maria (min-mors-mirakler)

  SvarSlet
 12. Skøn kjole:) er vild med Liberty stoffet!

  SvarSlet
 13. Nøj hvor er den fin!

  SvarSlet
 14. Det er en skøn kjole. Jeg er heller ikke til Liberty stof, men det der klæder denne kjole. Og hjemme betrukne knapper er nemt! Og bliver så pænt. Jeg glæder mig til at se mere fra dig!!
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 15. Wauuu hvor er den dog bare flot!! Jeg er vild med alle detaljerne - pufærmerne, de stofbetrukne knapper, bæltet.... det er virkelig en smuk kjole :)

  SvarSlet
 16. Virkelig en flot kjole, og ombetrukne knapper giver sådan et gennemført finish. :)

  SvarSlet
 17. Hvor er den yndeig og fin, lige din stil:)

  SvarSlet
 18. Tuind tak for jeres søde kommentarer!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 19. Kære Anna
  Nu får du måske denne besked to gange - det driller ret meget at skrive fra iPad... Men sikke en smuk kjole, atter en smuk kjole og fantastisk at du når at få lavet så fine og gennemførte kjoler hver måned. Jeg får næsten ikke syet noget, men bliver inspireret til at sy kjoler - jeg er dog nok mest en nederdele-pige. Dejligt, at du kan lide knapperne - det er skønt at kunne lave sine egne knapper lige som man gerne vil have det.
  Glæder mig til at se dig på søndag - Bedste tanker herfra*

  SvarSlet