onsdag den 17. september 2014

Franske skønheder
Fra Frankrig er ankommet disse tre blondestoffer, og jeg kunne ikke lade være med at fotografere dem, for de er så smukke. 

Der er noget fantastisk over blondestof - især i den hvide farve. Desværre er det også den dyreste farve. Hvorfor, ved jeg ikke. Mon ikke det er fordi, at alt, som har med brudekjoler at gøre, koster lidt ekstra?

Disse skal dog ikke bruges til brudekjoler, men til dåbskjoler. Når jeg engang kommer så langt - forhåbentlig inden længe. For det er en særlig fornøjelse at sy i så eksklusive stoffer som franske blonder. Disse er med "eye lashes" (øjenvipper) og i skønne vintage mønstre. Og de falder blødt og smukt.  

Min favorit er den sidste. Hvilken favorit er din?


_________________________I've bought these three lace fabrics in France. I think they are so beautiful - they are all with "eye lashes" and in a vintage flower pattern. I'll use them for christening gowns. My favorite is the last one - which one is yours? 13 kommentarer:

 1. Skønne blonder, min favorit er den midterste :-)

  SvarSlet
 2. Mine is the last one too... greetings from Rike

  SvarSlet
 3. den midterste er min - de er rigtig fine :)

  SvarSlet
 4. ...hm....kan det mon have noget at gøre med, at materialet, som blonden er lavet af, ikke fra naturens hånd er hvidt men skal bleges og det koster mere at blege og er en længere proces, end at "skjule" en ikke hvid bundfarve med en anden farve? hmm...ved det ikke, blot en teori...din bryllupsteori kunne nu også sagtens passe ;-) De er super fine!

  SvarSlet
 5. Du har en evne til at vinde smukke materialer, Anna - kan ikke vælge... ;o).

  Fortryder helt at jeg ikke startede tradition med en ny dåbskjole i vores familie når jeg ser dine kreationer - glæder mig allerede til at se hvad du tryller frem ;o)

  SvarSlet
 6. Nr. 2 er klart min favorit, men ville ikke fravælge nogle af de andre skønheder ....
  Det kunne lige ligne, at en tur til Frankrig var på sin plads ....
  Ser frem til at se, hvilke med garanti, smukke dåbskjoler du får tryllet frem ...

  SvarSlet
 7. Fantastisk smukke alle sammen, men skulle jeg vælge én, så må det blive den på billede nr. 3, wauuu!! Glæder mig så meget til at se endnu flere smukke dåbskjoler fra din hånd :)

  SvarSlet
 8. Den på billede 3 er virkelig smuk! :-)

  SvarSlet
 9. De er fine. Er også ret vild med den sidste. Glæder mig til at se dem som dåbskjoler.

  SvarSlet
 10. Nøj, hvor er de altså også bare smukke! Det kan da ikke andet end blive de fineste dåbskjoler!
  Kh Bodil

  SvarSlet
 11. Jeg er godt gift, men får helt lyst til at designe en brudekjole :-)

  SvarSlet
 12. lækkert med lækkert på :)

  SvarSlet
 13. Hej :) må jeg spørge om, hvor du køber blondestoffer henne? Jeg skal til at sy min egen brudekjole, og synes, det er lidt af en jungle mht blonder. Kan det betale sig at bestille franske blonder hjem?
  Kh Marie

  SvarSlet