fredag den 26. september 2014

Dåbskjole Victoria


I får lige en dåbskjole mere.

Nemlig dåbskjole Victoria, som er syet i en supersmuk spartelblonde. 
En spartelblonde har en kraftig tråd broderet oven på tyllen, så der nærmest opstår tredimensionel effekt. Det gør indtrykket meget levende, synes jeg.

Blonden her er i råhvid, og silken under er ligeledes råhvid. Den er ca. 140 cm fra nakke og ned. Det er en dåbskjole med et vintageagtigt præg. 

Kjolen er en str. 68, og med til kjolen hører som sædvanligvis en lille hjelm. 
Den koster 2500 kr og leveres i opbevaringsæske med syrefrit papir. 

Der er blevet spurgt til mine dåbskjolepriser. De ligger på 2000-3000 kr, alt efter hvilken blonde, der benyttes. I og med, at jeg syr i silke og blonde - som koster flere hundrede kroner meteren (og der bruges både 2 meter af silke og 2 meter af blonde) - er det materialemæssigt en meget dyrere kjole, end hvis jeg syede i bomuld og polyester. 

Men jeg kan godt lide, at kjolerne er i eksklusive materialer, og det er en del af oplevelsen. Min tanke er, at de skal gå i arv, og at det derfor skal være materialer, som ældes med ynde. Om man vil bruge disse penge på en dåbskjole eller ej, er jo helt op til en selv. Men det er svært for mig at sælge dem billigere. 


_________________________This christening gown I've called Victoria, and it's made of silk and a wonderful lace. It's for sale - please write me an email, if you're interested. 


11 kommentarer:

 1. Dine dåbskjoler er så flotte.

  Og det er helt klart, at kvalitet - både i selve syarbejdet og den fine silke og blonder koster - det kan ikke være anderledes :-) God week-end

  SvarSlet
 2. Den er utrolig smuk. Ville ønske jeg havde kendt dine kjoler da min søn skulle døbes for 2 år siden, så havde jeg investeret i en! Han blev d og døbt i den min mor lavede af min søsters konfirmationskjole, så vores kjole har også en historie!!

  SvarSlet
 3. Anna dine kjoler er simpelthen så fine og prisen for mig at se ligger altså i den billige ende af skalaen, hvis man både tænker materiale og tidsforbruget. Hvis jeg en dag er så heldig at få børn, så skal han eller hun helt sikkert døbes i en af dine kjoler.

  SvarSlet
 4. Hold da op. Du giver den godt nok gas med de dåbskjoler for tiden! :-)

  SvarSlet
 5. Det er de smukkeste dåbskjoler jeg har set og prisen er som den er, det er jo helt frivilligt om man vil købe. Stof er jo ikke billigt og det må tage så lang tid at sy dem.

  SvarSlet
 6. Nøj, hvor er den bare flot. Er helt vild med blonden. Hvordan kan det være, at du næsten altid lader blonden være længere end underkjolen? Giver det ikke et "knæk" i kjolens fald, når den bæres? (hvis du forstår, hvad jeg mener?)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kommer til at se sådan ud, når den bæres:
   http://www.laralil.dk/search?q=kongelig+dåbskjole

   Kh
   Anna

   Slet
 7. Love love love it!!!

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet