onsdag den 24. september 2014

Dåbskjole Bella
Dåbskjole Bella er også en af sommerens dåbskjoler, som jeg endnu ikke har fået vist. Nu kan jeg vise billeder af både kjolen samt den førstedøbte i den, nemlig lille baby Bella, som ses på billedet herunder.

Dåbskjolen er syet i en blød blonde med et skønt motiv - små grene med blade og blomster. Kanten med bladene synes jeg er så fin.

Underkjolen er som sædvanlig i silke. Til kjolen hører også en lille hjelm, men den ville Bella ikke have på. Det gik bedre med et hårbånd. 
_________________________


This christening gown is made in my summer holiday, but I haven't shown it before now. The dress is made for baby Bella, who was the first to be christened in this dress. It's made of lace and silk. I really like this lace with the small branches and leaves.14 kommentarer:

 1. De er bare så yndige dine dåbskjoler!

  SvarSlet
 2. Så fin og åh så sød den lille Bella:-)

  SvarSlet
 3. den er rigtig fin, meget traditionel :)

  SvarSlet
 4. Virkelig fin og smuk blonde. Og sikke en flot kjole. Passer godt til den fine lille pige, Bella:-)

  SvarSlet
 5. Virkelig smuk - og fantastisk smuk blonde!!! Jeg fik aldrig kommenteret på dit indlæg med de grønne blonde, men waow jeg synes de var flotte!!!! Generelt er alle dine dåbskjoler jo kongefamilien værdig!

  Jonna

  SvarSlet
 6. Ihh, den er godt nok fantastisk smuk!

  SvarSlet
 7. Hvor er den bare smuk! Kan man finde opskriften til denne kjole? Jeg er blevet forelsket i den til min lille prinsesse, som kommer i November :-)

  SvarSlet
 8. Jeg skal sy en dåbskjole til min lille nevø. Må man spørg hvor meget bundvidde du har i henholdsvis stof og blonde

  SvarSlet
 9. evapoulsen20@hotmail.com7. marts 2020 kl. 10.52

  Kære Anna
  Jeg har skrevet en mail til dig i januar.
  Mon den er røget i spam?
  Mvh
  Eva

  SvarSlet
 10. Christina Pedersen23. januar 2021 kl. 19.00

  Hej Anna.
  Jeg har sendt dig en mail for et par uger siden, mon den er røget i spam?
  Mvh Christina

  SvarSlet