søndag den 17. august 2014

Travlhed

Det er ikke meget, I hører fra mig i disse dage, og det skyldes det faktum, at jeg har rygende travlt med arbejde, børn og bryllupsforberedelser. Hvad angår bryllupsforberedelser er vi ved at være godt med, synes jeg. Og med mindre end en uge til er det vist også på sin plads. Nu håber vi bare, at vejret er os nådig - lige nu ser det ikke godt ud.
 
Billederne viser mine 42 hjemmesyede stofservietter - pakket fint ind med mint blondebånd og en oversigt over menuen.
 
 
_________________________
 
 
 
You don't hear much from me these days. I am busy making wedding preparations, and now there's only a week until the wedding. The weather is very bad these days - I really hope it'll change.
 
   

14 kommentarer:

 1. Det ser rigtig fint ud :) Jeg glæder mig meget til at se billeder af alle dine fine projekter, samtel i til en stor festdag! Jeg ønsker jer et fantastisk bryllup og krydser fingre for godt vejr :)

  Mvh. Anja N

  SvarSlet
 2. Hej. Hold nu op, man bliver helt forpustet over alt det du kan nå. Det ser rigtigt flot ud, glæder mig til at se billeder for den store dag, og krydser også fingre for at vejret bliver godt;-))

  SvarSlet
 3. God kamp ;) og krydser fingre for godt vejr og i det mindste tørvejr!

  SvarSlet
 4. Tænk, jeg synes du giver så meget af alle dine forberedelser til os, så jeg synes det er helt ok hvis der er andet der er vigtigere lige nu... husk nu, at du også skal huske at nyde alle disse dage, og selv dagen! Ønsker jer en rigtig god dag, og et dejligt bryllup!!

  SvarSlet
 5. Hvor ser det hele fint ud. Jeg håber at du ikke er for presset med ny skolereform, Lara der er startet i skole, Askil der er fuld af fis og et bryllup lige om hjørnet.
  Jeg krydser fingre for at i får dejligt vejr, og glæder mig meget til at se billeder af det hele.

  Kh Maria (min-mors-mirakler.blogspot.dk)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh jo, du har ret i alle ting! Men skønt skrevet, og jeg kan ikke lade være med at smile! Især af det med askil, for ja han er en pestilens i denne alder! ;-)

   Kh
   Anna

   Slet
  2. Alle aldre er jo dejlige - nogle kræver bare væsentlig mere tålmodighed end andre ;)

   Slet
 6. Hej Anna..

  Jeg kom den anden dag til at tænke på dig i forbindelse med at min mand og jeg er gået i gang med projekt baby og i dag kom jeg tilfældigt forbi i forbindelse med en søgning på dukketøj og da jeg nåede til dit indlæg om kommentarer tænkte jeg bare, ej hvor skylder jeg mange kommentarer, for søren hvor skulle du vide, hvor meget jeg elsker din blog, dit syn på tingene, dine udførlige DIY, dine gode råd til at finde mønstre og materialer og din så personlige og gennemførte stil er jeg enormt inspireret af.. at du kan holde fast i din passion for retro kjoler og ikke lade dig rykke af mode.. :-) men for hulen, hvor er der løbet meget vand igennem åen i den tid jeg har været væk... Min mand og jeg købte hus i juli sidste år og hvad jeg troede der var et par måneder siden mit sidste besøg må være 1 år..!
  Det gik op for mig, at da jeg sidst så med, var den lille mand en rigtig hygge trold der heldigvis nød at ligge svøbt hos dig mens symaskinen spinnede.. hvor har jeg tit tænkt på det, når vores kat kommer og lægger sig på sit tæppe oven på mapperne på sybordet og falder i søvn så snart jeg trykker på pedalen til symaskinen, det er så vidunderligt hyggeligt. Det første jeg tænkte da jeg kom tilbage var: Nå han kom til at hedde Askil, det passer da rigtig godt til Lara.. :-D
  Så det er nogle dage siden jeg var her sidst... ;-)
  Men de besøg jeg har haft har gjort stort indtryk, især det inlæg du lavede om den nye skolereform fik sat tingene i perspektiv for mig og gav mig et godt udgangspunkt til debatter med venner og familie... :-)
  Hvor er det dejligt at se hvor meget der er sket, at i skal til at giftes og at det hele er DIY.. Wow siger jeg bare og med to børn, det er imponerende og enormt inspirerende... Min mand og jeg blev gift i 2011, så jeg kan sagtens nikke genkendende til de mange valg og når man kommer fra et debatforum som Facebook tilbage til bloggen er det helt mærkeligt at der næsten ikke er noget respons, men det kommer forhåbentligt nu med dit gode indlæg omkring det.. :-)
  Jeg kan se du har ændret farve fra mørkerød til grøn blonde på servietterne nu og sikke en forskel det kan gøre, hvilken farve der bliver brugt... tænkte det samme om laras brudepigekjole og din brudekjole, det er jo et helt andet udtryk prøvekjolerne har i forhold til det endelige resultat... :-)
  Men pænt er det, det hele du laver..
  Jeg er så spændt på at se det hele samlet, jeres tøj og din buket sammen, bordene forhåbentlig med de blonde duge du søgte, blomsteropsatserne, de smukke servietter her (stof servietter oser bare af luksus og forkælelse, og passer så perfekt til jeres nostalgisk tema) og det fine porcelæn sammen, det hele er så gennemført og gennemtænkt, det er skønt at se og ikke mindst at se solen skinne fra en skyfri himmel forhåbentlig... Jeg krydser alt hvad jeg har for jer og vender stærkt tilbage med flere kommentarer i fremtiden...

  Tusind tak for det store stykke arbejde du ligger i bloggen..
  Håber du får mod på atter at lave DIY.. Den på servietterne her er ihvertfald rigtig god.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din lange og søde kommentar, Kia. Jeg er glad for, at du gav dig tid til at kommentere.

   Kh
   Anna

   Slet
 7. Super fine servietter! Og det man lige kan ane af menuen lyder helt vildt lækkert :-) Laksetatar - mums! Vejret bliver selvfølgelig skønt! Det skal I da ikke bekymre jer om :-)

  SvarSlet
 8. Hvor er de smukke :0) Håber I får et fantastisk bryllup med masser af sol

  SvarSlet
 9. Jeg er fuld af beundring overfor ALLE dine bryllupskreationer!
  Kh. Sarah

  SvarSlet
 10. Kære Anna. Jeg håber, I får en fantastisk dag i morgen! Glæder mig til at se og høre om den :) kh Malin

  SvarSlet
 11. Kære Anna

  Hvor er dine servietter bare fine! Vil du tippe mig om, hvor du har købt stof, og hvilket man ellers skal gå efter? Jeg skal selv giftes her d 30/5, også et havebryllup. Jeg har erfaret at stofservietter koster en formue at leje, og til den pris burde man kunne sy nogle, som man så også havde til senere brug. Nu jeg lige har fat i dig, vil jeg også gerne vide, hvor du har købt silkepapiret, jeg skal nemlig også i gang med at lave pompom'er.

  De bedste hilsner,

  Pernille

  SvarSlet