onsdag den 27. august 2014

Ris til brudeparretFør brylluppet lavede Lara og jeg små risposer, som hun kunne dele ud til gæsterne, når vi kom ud af kirken. Det var noget, som hun glædede sig meget til og gik op i (selvom hun blev noget bekymret, da hun fandt ud af, at det kunne være, at vi så fik flere børn - for hun har nok i Askil, synes hun).

Jeg ved ikke, hvis opgave det er at lave disse poser, men hvis det er brudepigens, er det jo Lara, som skal lave dem - og det magtede hun altså ikke alene. Så vi havde nogle rigtig hyggelige timer sammen. 
Jeg fandt en kurv, som fik mintfarvet satinbånd og blondebånd omkring hanken og blev foret med brudetyll. 
Derefter blev resterne fra brudekjolens underskørt samt et kilo grødris og satinbånd fra Søstrene Grene brugt. 

Det er nemmest - og hurtigst - at klippe tyllen til, når båndet er bundet - som vises på det billede, hvor Lara har saksen i hånden. 


_________________________For some weeks ago Lara and I made small bags with rice, which should be thrown at the wedding. Lara really looked forward throwing rice at us, even though she doesn't think we should have more kids. 


7 kommentarer:

 1. Ris skal der til :)
  Jeg ved heller ikke hvis opgave det er at sørge for ris, men jeg er sikker på at Lara har nydt opgaven med at lave poserne. Og dele dem ud... Også selvom det kan betyde flere babyer i familien :)

  SvarSlet
 2. Selvfølgelig er det da Lara der "skal" det, hun har da med sikkerhed nydt det og det ser nu også hyggeligt ud ...

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare hyggeligt ud :) Og resultatet blev da også flot! :)

  SvarSlet
 4. Jeg venter med spænding på billeder af dig i brudekjolen ;-)

  SvarSlet
 5. Sikke en hyggelig idé at lade Lara hjælpe med at lave risposerne og dele dem ud til gæsterne i den fine kurv. Jeg får helt lyst til at komme til bryllup:-) Herligt at hun så alligevel lige var lidt betænkelig over tanken om endnu en baby:-)

  SvarSlet
 6. Skal man ikke burgte noget mere fugle venligt? Korn?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Annika. Det er heldigvis en skrøne med det med ris og fugle. Grunden til, at man ikke vil have ris ved de fleste kirker, handler ikke om fuglenes ve og vel, men derimod oprydningen.
   Du kan læse mere her: http://www.fyens.dk/indland/Myte-Slaar-ris-fuglene-ihjel/artikel/1573383

   Venlig hilsen
   Anna

   Slet