søndag den 31. august 2014

Dåbskjole Grace


I mens vi venter på billederne fra brylluppet - og nok mest billederne af brudekjolen (og det er altså ikke for at holde jer hen i spænding - vores fotograf har bare ikke fået dem ordnet endnu), så vil jeg gerne vise en dåbskjole, som jeg fik syet i sommers, men som jeg endnu ikke har fået vist. Den er endvidere til salg. 

Dåbskjolen har jeg kaldt Grace, og den er navngivet efter en smuk og meget duftende rose, som var en af de roser, der var i min brudebuket. Blonden på denne dåbskjole er nemlig fyldt med store, smukke roser. 

Blonden er en hvid hulblonde med en smule glans. Den er rynket i kjolelivet. Blondens kant er klippet efter roserne, og det giver en meget smuk kant, synes jeg. Underkjolen er som altid af silke - denne gang en råhvid silke. Og kjolen er foret med råhvid satin. 

Kjolens længde er 135 cm fra nakke og ned.
Den er en str. 68.

Med til kjolen hører som altid en lille hjelm i samme stof. 
Dåbskjolesættet leveres i en sort opbevaringsæske pakket ind i syrefrit silkepapir. 

Som alle mine andre kjoler er denne kjole helt unik. Den laves ikke i flere eksemplarer. _________________________While we are still waiting for the pictures from our wedding, I'll show you a christining gown, which I've made this summer. It's made of beautiful lace fabric with roses and silk. It's for sale - please write me an email (annasvenning@live.com), if you're interested. 


25 kommentarer:

 1. De er bare så smukke de dåbskjoler du laver

  SvarSlet
 2. Smuk er den. Og går og venter spæææændt på de billeder kan du tro

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak! Og ja, jeg venter også spændt!

   Kh
   Anna

   Slet
 3. Endnu en smuk dåbskjole!
  Har du droppet bogen, der fulgte med de andre? Det var ellers sådan en fin tanke :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg har mange udgifter med at købe dem hjem. De koster næsten 100 kr stykket, så det skal lægges oven i prisen. Så lige pt er det droppet.

   Kh
   Anna

   Slet
  2. Nå ja - det kan jeg da godt forstå så! En bog kan man jo også bare købe selv :)
   Glæder mig til bryllupsbilleder!

   Slet
 4. Den er rigtig fin. Er helt vild med kanten, der følger roserne!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den synes jeg også er blevet rigtig fin.

   Kh
   Anna

   Slet
 5. Kan ikke huske om du har nævnt det på et tidspunkt - hvad blev dine egne døbt i?

  SvarSlet
  Svar
  1. De er døbt i denne: http://laralil.blogspot.dk/2011/04/en-nsten-kongelig-dabskjole.html
   Den første dåbskjole, som jeg syede.

   Kh
   Anna

   Slet
 6. Åh altså.. Hvis ikke der var fordi vi har en dåbskjole, og at begge mine børn jo allerede er blevet døbt så... Hvor er den bare smuk!

  SvarSlet
 7. Utrolig smuk, som alt andet du laver :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for de søde ord:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 8. Den er virkelig smuk :-) er helt vild med dine dåbskjoler. Jeg skal til at sy min brudekjole om til en dåbskjole til mit første barnebarn. Min brudekjole er 30 år gammel, men meget velholdt. Jeg gruer lidt for syningen og kan sikkert slet ikke gøre det så flot som dig. Men det må blive så godt det kan lade sig gøre og håber at den bringer lykke og held til mit barnebarn og de andre børn der skal bære den :-)

  SvarSlet
 9. Hvor er den smuk. Er helt mundlam....og der skal ellers meget til.
  Kh Helle ;O))

  SvarSlet
 10. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 11. Kære Anna, endnu en utrolig kjole. Lige er spørgsmål: hvorfor har dåbskjolerne kun pigenavne? De er jo unisex :-)

  SvarSlet