mandag den 25. august 2014

Brudebuketten

Tusind tak for alle jeres hilsener til mit seneste indlæg. Vi havde en rigtig dejlig dag, og når billederne er ordnet, skal I nok få lov til at se og høre mere.
I første omgang bliver det billeder af brudebuketten. Den fik jeg bundet dagen før brylluppet, og det lykkedes mig at lave en buket, som jeg blev rigtig glad for. Det var ikke helt nemt, men jeres kommentarer til indlægget om brudebuketten hjalp mig på vej.
Blomsterne i buketten er dahliaer, roser, brudeslør, ranunkelbusk og så en staude, som jeg tror kaldes for sølvbynke. Farverne er holdt i orange, gul og lyserød.
Blomsterne er alle fra vores have - bortset fra roserne, som er fra Rosenholm Slot (det fra Jul på Slottet). Vi bor tæt på slottet, og vores nabo kender gartneren, som var så sød at give os lov til at få både dahliaer og roser fra slottets park. Vores nabo kom derfor med fire spande fulde af blomster, og det var nok til både buketter og kirkepynt. Roserne, som jeg desværre ikke kender navnene på, var i farverne lyserød, gul, orange og hvid, og de duftede helt fantastisk.
Buketten blev kompakt og rund, som jeg gerne ville have den, men brudeslør-blomsterne var med til at gøre den lidt mere luftig. Rundt om stilkene viklede jeg blomstertape (også på det nederste stykke), og derefter kom et råhvidt satinbånd samt mint blondebånd på.
Lara fik også en buket.
 Den var noget mindre, men med samme blomster.
Jeg kan godt lide tanken om, at blomsterne er fra vores egen have samt Rosenholm Slot. Det blev en meget personlig buket.
Dagen efter brylluppet kørte jeg i stilende regnvejr til min mormors og morfars grav. Dér satte jeg min brudebuket, og der står den forhåbentlig endnu. For det gav ligesom mening, at min morfar og mormor, som selv holdt så meget af blomster, skulle have den.  De betød utroligt meget for mig, og de har givet mig et utal af smukke blomster igennem min barndom og ungdom. Så denne buket, som har betydning for mig, skulle de have.
 _________________________
We had a wonderful wedding, and later I'll show you pictures and tell you more. But here you can see my wedding bourquet. I made it myself the day before the wedding. The dahlias are from our garden and the roses are from a small castle nearby our home. I think it was a very beautiful and personal bourquet.
Lara got one with the same flowers, but smaller.
The day after the wedding I visited my grandparents' grave and placed the wedding bourquet near their tombstone. They meant a lot to me, and they have given me so many flowers, when they lived. It made sense to me.
 

36 kommentarer:

 1. Kæmpe stort tillykke med jeres dejlige dag.
  Smukke, smukke buketter begge to!
  Dejlige billeder. Jeg gælder mig meget til at se flere :o).

  SvarSlet
 2. Utrolige smukke buketter, og sikken en smuk tanke, at give din brudebuket til din mormor og morfar;-))

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med den store dag, hvor er det dejligt at høre, det gik godt.. Jeg var også oppe på min mormor og morfars grav med min brudebuket, dagen efter brylluppet.. Havde min mor med, det var en ret stor og rørende oplevelse.. Det var også det helt rigtige for mig, at de skulle have en del af brylluppet, når nu de fysisk ikke kunne være med..

  Hold da op hvor blev resultatet af din brudebukket godt... Man skulle tro du havde mange års erfaring i den slags, men du er jo også fingernem.. ;)
  Jeg tror simpelthen jeg bliver nødt til at overtale min mand til at vi altså SKAL have geoginer i haven. Vi har bare ikke noget sted, hvor der er frostfrit. Selv temperaturen i havestuen når under frysepunktet om vinteren, men det er simpelthen sådan en smuk blomst i sig selv... Men med roser og brudeslør gør den sig virkelig også godt da.. Og hvor har du fået sat nogle smukke farver sammen, der komplimenterer hinanden rigtig godt...

  Endnu engang må jeg sige, hvor er det fedt at se så meget originalitet og at du holder så fast i dit personlige ... ikke bare touch, men dit helt personlige præg på alt hvad du laver.. Det er til stor inspiration...

  Og hvor tager du lækre billeder... Eye-candy.. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej kia

   Tak for din søde kommentar. Mht. georginerne, så skal man ikke holde sig tilbage, også selvom man ikke kan opbevare knoldene. De koster jo ikke alverden at købe på ny i foråret - og når man tænker på, hvor taknemmelig en plante det er, og hvor mange blomster, den leverer - så er den pengene værd.

   Mange hilsner
   Anna

   Slet
 4. Stort tillykke med brylluppet - så fin buket! Glæder mig til at se mere!

  SvarSlet
 5. Tillykke håber du fik det bryllup du ønskede. Synes det er en flot buket og dejligt du lagde den hos dine bedsteforældre. Jeg lagde min på min fars grav da vi blev gift i december. Og min svigermor lagde sin på sine svigerforældres grav. Synes det er en rigtig fin tradition. ☺så er de ligesom også en del af brylluppet ☺glæder mig til billeder af kjolen ☺

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med brylluppet Anna - også til din mand :-)
  Fantastisk smuk buket du har lavet og jeg kan sagtens følge dig i tankerne omkring at ligge den på familiemedlemmers gravsted - min egen blev lagt på min fars gravsted - et rørende øjeblik :-)
  Kh,
  Mette

  SvarSlet
 7. Tillykke Anna, hvor er det øverste FOTO bare fint, og Lara ser bare så dejlig ud hvor er det dejligt at se.

  SvarSlet
 8. Virkelig flot buket! Tillykke med brylluppet.

  SvarSlet
 9. Kæmpe stort tillykke med brylluppet :) Hvor er den bare blevet smuk din buket og Laras også. Og hvor stråler hun dog bare Lara, man kan tydeligt se at det også har været en stor dag for hende :) Idéen med at give din buket til din mormor og morfar synes jeg simpelthen er så smuk og rørende, sidder tilbage med en lille klump i halsen og lettere fugtige øjne, virkelig en smuk gestus! Endnu engang stort TILLYKKE og glæder mig så meget til at se flere billeder :)

  Mvh. Anja N

  SvarSlet
 10. Stort tillykke med brylluppet. Smuk smuk buket:-) og skønt at Lara også fik en. Det har været en stor dag for jer alle. Meget rørende og smukt at du satte din buket på din mormor og morfars grav.

  SvarSlet
 11. Tillykke :)
  Og sikke en fin buket, eller fine buketter :)

  SvarSlet
 12. Hej

  Ej, hvor blev din brudebuket bare fin :-) Det hjalp virkelig på udtrykket, at du fik tilføjet lidt andre blomster. Brudesløret og "det grå" letter buketten rigtig fint, og gør den langt mere levende end din "prøvebuket".
  Jeg ser først nu, at du har spurgt om et spørgsmål i den anden tråd. Beklager jeg ikke fik dig svaret!

  Håber i havde en dejlig dag :-)

  Mvh Nanna

  SvarSlet
 13. Meget meget smuk buket!! Og utrolig dejlig tanke at give den til din mormor og morfar. Bliver helt rørt!

  SvarSlet
 14. Hvor er den bare blevet super super flot Anna!

  SvarSlet
 15. Smuk med smuk på...blev da helt rørt og igen en tudemarie her...glæder mig til at se mere

  SvarSlet
 16. Det blev da bare super vellykket med den buket! Det er sejt, at det lykkedes så flot :) Endnu engang bliver jeg nødt til at sige det - Lara er SÅ smuk!
  Glæder mig til at se billeder af kjolen. Det er noget af et sneak peak du giver os på det første billede ;)

  SvarSlet
 17. Virkelig smuk buket. Det har du gjort rigtig godt og hvor er det fint at Lara har en buket magen til. Hun ser så stolt og glad ud.
  Jeg synes det er så fint at du lagde buketten på dine bedsteforældres grav, jeg lagde selv min buket på min fars grav. Synes det er så smuk en tanke at man på den mådeogså gør dem til en del af denne vigtige og dejlig dag.
  Glæder mig til at se billeder af kjolen, det er et skønt sneak peek på det første billede.

  Kh. Linette

  SvarSlet
 18. Sikke nogle smukke buketter du fik lavet, og en smuk og rørende tanke.Endnu engang tillykke med brylluppet. Kh Maria

  SvarSlet
 19. That are so beautiful pictures, and sharing this flowers with the ones you love is a beautiful thinking.
  I think, you had wonderful days...
  Best wishes, Rike

  SvarSlet
 20. Endnu en gang stort tillykke...Sikke en fantastisk buket... jeg er helt vild med farve sammensætningen...

  SvarSlet
 21. Åh, hvor smukt Anna. Stort, stort tillykke <3 Glæder mig til at se billeder af dig i kjolen :)

  SvarSlet
 22. De er rigtig flotte begge to. Og dejlige farver!! Skønne billeder af Lara!

  SvarSlet
 23. Wauv!!!! Kæmpe stort tillykke Anna. Glæder mig også til at se endnu flere billeder. Knus Maria

  SvarSlet
 24. Igen et stort tillykke med jeres bryllup, håber i havde en fantastisk dag. Hvor blev buketten bare smuk og fin tæt og rund. Smuk tanke at lægge buketten på din mormor og morfars grav - jeg gjorde nøjagtig det samme med min ;)

  SvarSlet
 25. Hej;)
  et stort tillykke med brylluppet;)
  smukke blomster, glæder mig til at se mere..især din kjole..

  SvarSlet
 26. Hjertelig til lykke med kærligheden :-)
  Det er en virkelig smuk buket du har bundet og søde billeder af din datter.

  SvarSlet
 27. Endnu et stort stort tillykke, og altså for den da Anna!!! Du har igen overgået dig selv, hold nu K*** hvor er de buketter blevet flotte, så må jeg altså bare endnu engang sige det - Lara er bare SÅ SMUK :) skønt at hun fik sin egen buket, hvor ser hun stolt ud :)
  Er vild med din gestustil din mormor og morfar, jeg ville have gjort det samme med min, men da jeg bor langt væk fra det givne gravsted valgte jeg i stedet at tørre buketten og lade den hænge herhjemme til evigt minde om en meget særlig dag ;)

  SvarSlet
 28. Hjertelig tillykke med dit/ jeres bryllup.. ---/--@

  SvarSlet
 29. Tillykke tillykke :-) smukt!

  SvarSlet
 30. Tusind tak for jeres søde kommentarer! Brudekjolen får I at se, så snart billederne er klar!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 31. Rigtig hjertelig tillykke med brylluppet. Det har været hyggeligt at følge jeres forberedelser

  SvarSlet
 32. Tillykke til dig, din mand og resten af familien.
  Det er skrevet mange før, men det er nok den smukkeste brudebuket, jeg nogensinde har set!!

  SvarSlet
 33. KÆMPE STORT TILLYKKE MED KÆRLIGHEDEN <3

  SvarSlet