søndag den 13. juli 2014

To par bukser til Askil
Nu må jeg vist også hellere komme ind i kampen, hvad angår Boys Month! 
De to par bukser her er syet i påskeferien og for længst taget i brug, men jeg har endnu ikke fået dem vist på bloggen (så vidt jeg husker). 

De øverste er i babyvelour i en skøn lysebrun (eller er den karrygul?) farve og med orange og brune kanter. De nederste er i en grøn isoli og med brune kanter. 

Jeg syr altid et bredt elastikbånd ind i taljeribben, så bukserne bliver på. Bukserne er nemme at sy, og så er de super behagelige at have på, når man er en aktiv tumling som Askil. 

I dag er regnvejsdag, så lige om lidt kaster jeg mig over Askils bryllupstøj. Brudekjolen må vente, til jeg er alene i huset.


___________________________New pants to Askil - made of the softest knit fabric.  Easy to make - nice to wear!


13 kommentarer:

 1. Hvordan forstørrer du búksemønsteret?

  Jeg har været lidt igang, men jeg synes ikke det ser helt optimalt ud... Hvor meget lægger du til (og hvor) for hver str?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg måler mit barns indvendige benlængde eller måler på et par bukser, som passer i længden. Så lægger jeg det til i længden. Samtidig lægger jeg lidt til i sidesømmene. Her kan det også betale sig at se på et par bukser, som passer. Det kommer jo lidt an på, om man har et slankt barn eller ej. Slutteligt lægger jeg lidt til i den øverste kant/linningen - så der er plads til en større numse. Indvendige sømme rører jeg ikke.

   Kh
   Anna

   Slet
 2. Søte bukser som også helt sikkert er veldig gode å ha på for de små :)

  SvarSlet
 3. Hvilket mønster bruger du til bukserne? De ser fine og behagelige ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan simpelthen ikke huske det, da jeg har så mange buksemønstre - måske endda er de bare klippet efter et par, som passer ham - eller mit eget babymønster forstørret.

   Kh
   Anna

   Slet
 4. De ser super behagelige ud.Hvornår mon dit lækre baby bukse mønster kommer til salg i flere størrelser? :-) det er stadig det eneste mønster der har siddet godt på min lille pige, hun voksede bare ALT for hurtigt ud af dem. Har prøvet at forstørre dem, men uden den helt store succes.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette

   Tak for roserne:-) Jeg tror ikke, der kommer buksemønstre til salg - dem er der så mange af på markedet;-) Men se mit svar til Karen Elisabeth - så tror jeg godt, du kan forstørre mønsteret!

   Kh
   Anna

   Slet
 5. nej hvor er du kreativ, der er altid noget spændende på din blog;-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - og tak fordi du giver dig tid til at skrive en kommentar!

   Kh
   Anna

   Slet
 6. Er helt vild med de grønne! Måske jeg skal kaste mig ud i mit første tøjprojekt :)

  SvarSlet
 7. Især de karrygule er godt nok fine. De ser også ud til at være behagelige at have på for sådan en lille størrelse.

  SvarSlet
 8. Æææælsker din diy på dine baby-bukser! Skal også ud i at forstørre dem nu her... Når det ikke er så varmt længere! Ingen grund til at ha bukser på den i den her sommervarme :).

  SvarSlet