lørdag den 26. juli 2014

Prøvesmagning

I dag har Jonas, børnene og jeg været til prøvesmagning af bryllupskagen. Det er en god veninde, som bager kagen, og hun insisterede på, at den skulle afprøves og godkendes af os. 

Det er et privilegium at have en veninde, som kan den slags - og som har lyst og overskud til det. For det er et stort arbejde at bage en bryllupskage. At vi fik lov til at prøvesmage var slet ikke noget, vi havde regnet med, og også derfor var det en oplevelse af de særlige. 

Min veninde er en sand mester ud i både madlavning og bagning. Så vi var - og er - slet ikke i tvivl om, at resultatet nok skal blive godt. Vi har snakket frem og tilbage om, hvad vi godt kunne tænke os, og vi er endt på flere muligheder. Derfor havde hun lavet to kager til prøvesmagningen.

Den første var med mandelbunde og hvid chokolademousse med rabarber. Den anden var med pistaciebunde, passionsfrugtcreme og -gelé samt chokolademousse. 

Begge kager var skønne, men kagen med rabarber og hvid chokolademousse blev favoritten. Nu skal vi bare have fundet ud af, hvordan den skal pyntes. 


_________________________Today we tested the wedding cake. It's a friend of mine who makes it. She had made two different cakes to choose between. I'm blessed to have a friend who has the skills and the time to make a wedding cake for us.  


8 kommentarer:

 1. Mmmmh - blir helt lækkersulten her fra morgenstunden :)

  Den med rabarber lyder SÅ lækker, og ville være min favorit på forhånd - spændende at se hvad I finder på af pynt - er sikker på det blir godt :)

  SvarSlet
 2. mums.. det lyder lækkert og ser også lækkert ud.. :o)

  SvarSlet
 3. De ser begge to lækre ud. Mums!

  SvarSlet
 4. Mmm hvor ser det bare lækkert ud. Det er vist ikke helt skidt at blive gift.

  Kh
  Maria

  SvarSlet
 5. Neeej, hvor ser de gode ud, dejligt at have en veninde der kan den slags og gerne vil hjælpe:-))

  SvarSlet
 6. Hvor ser de lækre ud :-)

  SvarSlet
 7. Uhm, sikke da en lækker tjans :-)

  SvarSlet