fredag den 4. juli 2014

Ottobre inspiration til boys monthSå er Ottobres efterårsblad landet i min postkasse. Og som altid er der masser af skønne mønstre, både til drenge og piger (fra nyfødt til teenager). 

Denne gang har jeg kigget bladet igennem med henblik på boys month inspiration - dvs. modeller til drengene. 
Og der er mange skønne modeller. 
Bl.a. denne dragt, som jeg vil sy til Askil til efteråret.
Og en fleecejakke eller en jakke uden ærmer kunne også være skønt at have. 
Til de helt små (nå ja, det er min jo stadig - for mønstrene her går op til str. 92, og han er str. 80) er der en fin body og et par bukser, som ser ud til at have en god pasform. 

Og der er også skønne mønstre til pigerne. Især denne kjole synes jeg er rigtig fin. 
Jeg ved ikke, hvor meget jeg får syet fra bladet nu. For øverst står selvfølgelig brudekjolen, Askils tøj til brylluppet og de 40 stofservietter, som vi skal bruge til bordene. Desuden en taske til brudekjolen og mine brudesko (dem syr jeg også - sådan da. Mere om det senere). 

Og nå ja, så er jeg en kjole bagud i min 12 dresses challenge. Jeg ville ønske, at døgnet havde flere timer! Men drømme - det kan man jo altid;-)


__________________________Ottobre Magazine autumn 2014 is now released. You can find so much inspiration and wonderful patterns in the magazine. This month is Boys month, and I have found some patterns, I'd like to sew - f I find the time. 8 kommentarer:

 1. Jeg fik mit i onsdags og dern spencer skal helt sikkert sys, når sommer ferien kom,er engang

  SvarSlet
 2. Jeg fik også mit blad onsdag.. og for første gang sagde min pige på otte.. hmm, mor der er ikke noget jeg kan lide!! det har jeg alligevel ikke oplevet før.
  heldigvis er der så meget andet flot, blandt andet til min dreng på 11 der er flere modeller han skal have.. heldigvis er han enig;)
  Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også, den er tynd hvad ang. pigedesign denne gang. Det er kun spenceren, jeg faldt over. Men derimod en del lækre drengedesigns.

   Kh
   Anna

   Slet
  2. Det har du ret i..
   jeg er ellers så glad for det blad;)
   Anita

   Slet
  3. Det er jeg også! :-) Det er det eneste blad, jeg får. Så derfor er forventningerne til det også tårnhøje;-)
   God weekend.

   Kh
   Anna

   Slet
 3. Jeg har ingen erfaringer med ottobre, men synes ofte det kan være svært at finde drengemønstre. Er det et blad du vil anbefale - også til sådan en synovice som mig?

  SvarSlet
 4. Man skal da drømme!!! Og det er nogen skønne ting du viser her. Jeg bed mest mærke i at du skulle sy dine brudesko... Det kan jeg da næsten ikke vente med at se!!!
  Solhilsner'
  Stine

  SvarSlet
 5. Aaargh, jeg er da vist nødt til at abonnere på det blad... Jamen altså så mange fine ting!!!

  SvarSlet