søndag den 27. juli 2014

Næsten i mål!Så er brudekjolens nederdel (med en omkreds på omkring 8 meter) lagt op. Det er gjort med små, usynlige sting hele vejen rundt. Sikke et arbejde! Men det er blevet godt, og jeg er nu næsten færdig med kjolen. Den mangler bare usynlig lynlås i siden, hægter i nederdelens øverste læg og så sømmene indvendigt - de skal skjules med satinbånd. 

Pyha, jeg glæder mig til at være i mål!


_________________________I've almost finished my wedding dress. It still needs a zipper and the seam allowances inside the dress need to be taken care of - but then I'm finished. God, I look forward to it!12 kommentarer:

 1. Hep-hep Anna - det er bare så flot gået (og så i den varme....)

  SvarSlet
 2. Så mega flot! Gid jeg havde din tålmodighed :-) Jeg er helt vild med at følge udviklingen af din kjole og glæder mig meget til du viser os det endelige resultat og forhåbentlig også billeder af den smukke brud, som du helt sikkert bliver.

  SvarSlet
 3. Godt gået! Er imponeret -nok en gang!

  SvarSlet
 4. Det er så vildt! Har virkelig elsket at følge med i dit KÆMPE arbejde!!

  SvarSlet
 5. Kære Anna,
  Du er bare så mega sej og jeg er som altid i dyb forundring over dine mange evner og utrolige flid.
  Glæder mig til at se den færdige kjole.
  Kram

  SvarSlet
 6. Wow, det er jo et VILDT projekt... Men hvor må det være fantastisk at kunne sige, at man har lavet sin egen brudekjole... Glæder mig meget til at se det færdige resultat.

  SvarSlet
 7. Glæder mig sådan til at se resultatet:-)

  SvarSlet
 8. Kan du så blive færdig, så vi kan se den på?! ;-)

  SvarSlet
 9. Ihhhh det blir spændende at se den færdig og på!

  SvarSlet
 10. Hvor er det godt gået! Glæder mig til at se sig i den :-)

  SvarSlet
 11. Tusind tak for jeres søde kommentarer:-) I kommer til at se kjolen færdig, men først med mig i efter brylluppet - lidt spænding skal der jo være;-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 12. For et flott arbeid du gjør! Gleder meg til å se deg i brudekjolen. Lykke til med det som gjenstår av kjolen :)

  SvarSlet