tirsdag den 15. juli 2014

Ønsk mig held og lykke!Ønsk mig held og lykke! I skrivende stund er brudekjolens overdel i symaskinen (præcis som billedet viser), og jeg skal til at sy knaphuller. Jer, der syr, ved at det er en nervepirrende proces. For knaphuller kan nemlig ikke sprættes op igen. Går det galt, er forstykket (med foer) derfor lige til at smide ud. 

Jeg har frygtet denne del af brudekjolesyningen, for selvom min maskine syr pæne knaphuller, kan det alligevel gå galt for den - eller mig. Jeg har selvfølgelig øvet mig på et stykke silke magen til (eller alle fire lag, som der er). Alligevel er det med rystende hånd, at jeg nu - lige om lidt - syr det første knaphul. 

Jeg skal selvfølgelig nok holde jer opdateret på denne "cliffhanger" - kom ikke og sig, at jeg ikke skaber spænding i jeres tilværelse;-) 


__________________________Wish me good luck! I am about to sew button holes in my wedding dress, and it's a tricky thing. If it ends up bad, I have to throw away the piece of (very expensive silk) fabric and start all over again. 
I'll keep you updated on this "cliffhanger" ;-)


13 kommentarer:

 1. Held og lykke. Krydser fingre!

  SvarSlet
 2. Held og lykke Anna! Er sikker på, du har fuld kontrol over det :-)

  SvarSlet
 3. Held og lykke. Hilsen Dorthe

  SvarSlet
 4. Puha, det er spændende. Det skal nu nok gå ;)

  SvarSlet
 5. Held og lykke - hader at sy knaphuller - synes kun de bliver pæne halvdel af gangene

  SvarSlet
 6. Held og lykke,det skal nok gå fint, er jeg sikker på :)

  SvarSlet
 7. Pøj pøj med det. Men med dine evner skal det nok blive rigtig rigtig godt. Kh Maria (min-mors-mirakler.blogspot.dk)

  SvarSlet
 8. Pøj pøj, håber det lykkedes! Syntes selv det er en af de mest nervepirrende opgaver men er sikker på det nok skal blive godt!

  SvarSlet
 9. phew, får næsten helt sved på panden, på dine vegne:) held og lykke

  SvarSlet
 10. Hi hi - dejligt med lidt spænding på en overskyet tour hviledag ;-) XXX

  SvarSlet
 11. Pøj pøj :)

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
 12. Fingers crossed!!!!

  Jonna

  SvarSlet