mandag den 14. juli 2014

Dåbsbarn Ophelia
Jeg har fået lov til at vise dåbsbillederne af lille Ophelia, som er døbt i en kjole fra min hånd. Er hun ikke bedårende? Så lille og fin. 

Kjolen er, som de fleste af mine kjoler, syet i blonde og silke. Blonden til dåbskjole Ophelia er en af de smukkeste, jeg har arbejdet med, og kjolen blev helt fantastisk, synes jeg. Du kan se billeder af kjolen lige her.

Hårbåndet har jeg ikke lavet. Til kjolen hører en hjelm, men den var desværre for stor på dåbsdagen. Men hårbåndet passer rigtig godt til kjolen, synes jeg.  

Lige pt. har jeg ingen dåbskjoler hjemme, men jeg har flere i støbeskeen. Og der skulle gerne komme et par stykker i løbet af sommeren. Jeg kan nemlig ikke lade være med at sy disse kjoler (og ej heller købe blonder - tsk tsk). Det er som at arbejde med små kunstværker, og det er helt fantastisk at kunne sætte sit personlige præg på hver enkelt kjole. Og at kunne gøre den unik. 

Ligeledes er tanken om, at den kommer til at leve i en familie i generationer - og længe efter mig - meget fascinerende. 


_________________________Pictures of little Ophelia in one of my baptism gowns. I think this is one of the most beautiful gowns, I've made. The lace is absolutely fantastic. 
I can't stop making these gowns. It's like being an artist. Each gown is unique. 
You can see more pictures of the gown right here


14 kommentarer:

 1. Skøn kjole. Vi fik også syet en kjole ved den designer der lavede min brudekjole. Men jeg kunne godt hane ønsket, at jeg havde valgt noget blødere bomuldsstof istedet for silke. F.eks. En blanding mellem en lækker kvalitet af "flagdug" (det man også kan sy gardiner af) og bomuldssatin. Det ville have været mere blødt og behageligt for Oliver at have på end silken. Har du erfaringer med det?

  SvarSlet
  Svar
  1. Silken her er ikke så stiv i det, og kjolen er foret med blød satin. Så jeg oplever det ikke som et problem. Jeg tror, det kommer an på, hvilken silke man benytter.

   Kh
   Anna

   Slet
 2. Hvor er både barnet og kjolen bedårende kære Anna.
  Håber ellers du nyder din sommer både med lidt ferie og med alle jeres forberedelser til jeres bryllup.

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare en bedårende kjole og ikke mindst baby der bærer den.
  Håber ellers du får nyt sommeren både med lidt afslapning og med de mange forberedelser til jeres bryllup.

  SvarSlet
 4. Sikken skøn baby i din flotte kjole - og en sød løsning med hårbåndet, når kysen var lige stor nok :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er den bare fantastisk flot !

  SvarSlet
 6. Hvor ER den og hun SMUK og hårbundet er da FANTASTISK til!!!!!

  SvarSlet
 7. Åh den kjole er bestemt også en af mine favoritter. Den og Maja, Thilde og ikke mindst Siri. Smukke kjoler hver og én!

  SvarSlet
 8. Fantastisk kjole!!!!!! Og skøn bebs;)

  Jonna

  SvarSlet
 9. Kjolen og håndværket er helt FANTASTISK og ligesom jeg ønskede den :) Ophelia blev den første der bar den og hun var som en sand prinsesse <3
  Hårsmykket er designet af Jannie Baltzer http://janniebaltzer.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Silja

   Dejligt at høre, at den blev, som du havde drømt om!

   Kh
   Anna

   Slet
 10. Meget, meget smuk kjole og barn. Min søster og svoger har købt Smilla af dig, og jeg glæder mig så meget til at se min lille nevø i den i efteråret. Det er nogle utroligt smukke dåbskjoler du syr. Nu har jeg haft Smilla i hænderne, og det er simpelthen så fint håndarbejde. Selv indpakningen er gennemført. Jeg glæder mig til at se de næste kjoler, du har på tegnebrættet.
  - Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din kommentrar, Line. Dejligt at høre, at du synes om mine dåbskjoler. Håber, at det bliver en rigtig fin barnedåb, når I kommer så langt.

   Kh
   Anna

   Slet
 11. Wow, this is great. She looks like an princess!

  SvarSlet