lørdag den 12. juli 2014

Blåvand
I dag er vi kommet hjem efter en uge i sommerhus i Blåvand. Det er første gang, at vi har været i Blåvand - og første gang, at børnene oplever Vesterhavet. For Askils vedkommende første gang han ser en badestrand. Det har været skønt at opleve hans glæde ved vandet. 

Ugen har været i børnenes tegn - med små ture i området, hygge ved stranden (som faktisk ikke er min kop the) og badeland, når vejret ikke har været til andet. De fleste dage har været solrige og meget varme. 

I løbet af ugen har vi haft besøg af gode venner med jævnaldrende børn. Det er en god måde at holde ferie på, synes jeg, for hverdagen og weekenderne er ofte for presset til at ses mere end et par timer. I ferien er der tid til nærvær. 

Nu er vi hjemme igen, og jeg skal sy brudekjole, mens Jonas tager børnene med på miniferie hos farmor og farfar. Jeg glæder mig til et par dage kun for mig selv:-)


___________________________


Pictures from our vacation in Blaavand, which is the westernmost point of Denmark. We had a wonderful week with long and warm summer days on the beach. 5 kommentarer:

 1. Hej. Det ser dejligt afslappende ud og I har været rigtigt heldig med vejret. Du må have nogle gode dage alene, glæder mig til at se mere af din brudekjole;-)

  SvarSlet
 2. Dejlige billeder Anna :-) Jeg er stor tilhænger af sommerferie i Danmark - og Vesterhavet :-)
  Så må du have nogle gode sy-dage :-)
  Kh
  Mette

  SvarSlet
 3. Ser dejligt ud. Vi har også haft en fantastisk uge i DK - og kommet hjem med et hav 😉 af muslinger i alle afskygninger.

  SvarSlet
 4. Det ser fantastisk ud.. om få uger drager vi til rømø i sommerhus kun 300 meter fra det fantastiske vadehav, jeg glæder mig helt vildt.. og endnu mere når jeg ser dine billeder her;)
  Anita
  ps god fornøjelse med brude kjolen, glæder mig til at se resultatet

  SvarSlet
 5. Blåvand er virkelig et dejligt sted og du formår at fange det på billeder! Jeg glæder mig til at se mere til din brudekjole.
  Vh Astrid

  SvarSlet