torsdag den 12. juni 2014

SommerbukserDet er sommertid, og vejret fordrer sommertøj. Jeg er bagud og har ikke fået syet det sommertøj til ungerne, som jeg havde drømt om. Men sådan plejer det jo at være - for mange ideer i forhold til tid :-)

Disse bukser fik jeg dog syet i sidste uge. Det var ikke meningen, at de skulle være korte, men det blev de. Det er ikke altid nemt med de størrelser. Det næste par bliver længere.

Stoffet er - så vidt jeg husker - fra Stof 2000 og vældig sødt. Mønsteret er Minikreas ballonbuksemønster, og det fungerer ok, synes jeg.

Askil er ikke en så samarbejdsvillig model som sin søster, og han har det med at kravle væk, før jeg får taget billederne. Så er det nemmere at sætte ham i gyngen - dér bliver han!


___________________________I had planned to sew a lot of summer clothes for the kids, but I haven't had the time yet. As usually too many ideas and too little time! But these summer pants I made for Askil last week. I really like the fabric. 


14 kommentarer:

 1. Rigtig søde bukser på en sød dreng :-)
  Nu har jeg tænkt det flere gange - den knægt ligner bare sin mor super meget! Dejligt :-)

  SvarSlet
 2. Og han ser da ret stolt ud der i sine tigerbukser paa sin fine hest.
  Naeh, saadan har vi det alle tror jeg. Idéerne loeber hurtigere end fingrene kan arbejde og siden loeber staerkest.

  SvarSlet
 3. Det er sådan et fint mønster med tigrene :-) Og gud hvor er han blevet lyshåret - var han ikke rødhåret før?
  Dejlig ser han ud :-D
  Kh,
  Mette

  SvarSlet
 4. Hvor er han blevet stor - og fræk, ser det ud til! Dejligt stof. Jeg kender godt mønstret - det er jeg også glad for
  Når man nogensinde det man tror og håber??
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 5. Han er godt nok sød. Det der ansigt han laver er bare SÅ cute. Bukser er også fine, meget sødt stof :-)

  SvarSlet
 6. Uh, det kender jeg SÅ godt. Jeg kæmper også for at få syet en bunke sommertøj til ældsten, som mangler hårdt. Yngsten kan heldigvis arve storesøster, så hun mangler ikke... pheew.... Men det ender desværre med masseproduktion i stedet for at jeg får ført de mere tidskrævende idéer ud i livet. Men sådan er det, når der er mindre tid end ønsket.
  Askils bukser er rigtig søde, og hvor ser han bare dejlig og fræk ud der på gyngen :-)
  Kh Judith

  SvarSlet
 7. Hvor er han altså sød, og er blevet så stor at se at på. Jeg synes også det er helt umuligt at fotografere min dreng på 10 måneder, alle billeder er enten en numse på vej væk eller en mund der forsøger at spise kameraet ;)

  SvarSlet
 8. Frækkeste Askil - hvor er han skøn!

  SvarSlet
 9. Bliver altså altid i så godt humør når jeg ser din kære lille dreng. Han er uden tvivl en herlg krudtugle.

  SvarSlet
 10. Hvor er han sød i sine nye fine bukser.
  Jeg ligger bestemt også bagud med sommertøjet, ideerne er flere enn sytiden!!

  SvarSlet
 11. Så fine, og super sødt stof - og skøn lille knægt!

  SvarSlet
 12. Mægtig fint stof til en skøn dreng. Korte bukser kan vel også fint bruges her til sommer, selvom det ikke var meningen de sku være korte:-)

  SvarSlet
 13. Skønt billede, skøn knægt :)

  SvarSlet
 14. Skønt billede, skøn knægt :)

  SvarSlet