lørdag den 28. juni 2014

Pynt til teltet


Vores bryllupsfest skal holdes i et hvidt telt, som stilles op på vores gårdsplads. Og teltet skal selvfølgelig pyntes. Til det formål har vi købt silkepapir i fem forskellige farver. Og vi er nu i gang med at folde silkepapirs-pompomer. Det er meningen, at hele loftet skal pyntes med dem. Jeg tror, vi skal bruge omkring 50 stk. Vi laver dem i tre størrelser samt klipper nogle spidse i kanterne, andre runde - på den måde kommer de næsten til at ligne kæmpestore dahlia-hoveder. Bordene skal pyntes med dahliaer. Det skal nok blive fint. 

Silkepapiret har vi måttet købe i større mængder - 480 ark pr farve. Det var billigst. Der går ti ark til en pompom. Jeg tænker, der derfor bliver en del silkepapir i overskud. Skal du selv kaste dig ud i et lignende projekt og står og mangler silkepapir i disse farver, så skriv en mail til mig. Jeg sælger gerne ud af min mængde til lave priser.

Det er i øvrigt nemt at lave disse pompomer selv. På youtube.com kan du finde mange videovejledninger. Søg på "silk tissue pom poms", så kommer de frem. 


_________________________We've been making silk tissue pom poms for our wedding. I've chosen five different colours, and I think the result is going to be very nice. It's esay to make these pom poms. On youtube.com you can find a lot of tutorials. 


14 kommentarer:

 1. Du er simpelthen fyldt med gode ideer og hvor bliver det helt sikkert smukt :)

  SvarSlet
 2. Det bliver så eventyrligt flot bryllup I får. Wauw - håber jeres gæster vil værdsætte det store arbejde der ligger bag ;o).

  SvarSlet
 3. Hold fast det bliver helt og aldeles smukt...

  Jeg håber der bliver overskud til billeder til inspiration til os andre (ligner noget der også kan bruges til andet end lige nødvendigvis bryllupsfester....)

  SvarSlet
 4. Sikke et arbejde! Men det bliver helt sikkert fantisk smukt! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tager faktisk ikke så lang tid, som man skulle tro! :-)

   Slet
 5. Flotte farver - er sikker på at det bliver meget smukt :-)

  SvarSlet
 6. Jeg bliver gang på gang imponeret over alle dine gode idéer... det bliver en meget meget smuk dag :)

  SvarSlet
 7. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 8. Super flotte. Jeg bliver SÅ inspireret. Tak fordi du deler. Jeg glæder mig til at se det færdige resultat. Hav en rigtig dejlig dag.

  SvarSlet
 9. Super flotte, og jeg kom netop til at tænke på dahlier, da jeg så billederne.

  SvarSlet
 10. Får lyst til at holde fest, alene pga. de her :-)
  /Charlotte

  SvarSlet
 11. Det kommer da bare til at se super fint ud. Glæder mig til at se det færdige resultat.

  SvarSlet
 12. Wow, det ser superfint ut! En veldig god ide :)
  Hilsen Arnhild

  SvarSlet
 13. Wauw! Det kommer til at blive flot -og så med Dahlia'er på bordene! Wauw!

  SvarSlet