onsdag den 11. juni 2014

Nogle gange er man heldig

Sanne med bloggen AlAsSiS skrev for et stykke tid siden en mail til mig, hvor hun spurgte, om jeg kunne bruge ovenstående porcelæn til brylluppet. Det takkede jeg selvfølgelig ja til, for det er lige præcis den stil, som jeg er ude efter.

I forgårs hentede jeg så porcelænet hos hende, og der er ti sæt kopper, underkopper og desserttallerkner, som er store nok til at kunne fungere som frokosttallerkner (og det mangler jeg især). 

Sanne fortalte, at porcelænet stammer fra hendes mors arbejdsplads; en gammel entreprenør virksomhed i Aalborg. Og i gamle dage blev porcelænet brugt, når direktøren holdt møder. I mange år har det stået opmagasineret i en papkasse, indtil Sannes mor fik det. Hverken Sannes mor eller Sanne har dog brugt det, og derfor skulle det videre. Nu får det nyt liv hos mig.  

Som de fleste nok ved, er jeg ved at samle gammelt porcelæn til brylluppet. Jeg synes, det er sjovt med porcelæn, som har en historie. Og det har det porcelæn, jeg har i skabet. Det er ikke alle historier, jeg kender - men sikkert og vist er det, at alle delene har været flere generationer igennem.

I disse dage er jeg ved at danne mig et overblik over, hvad jeg mangler. Vi skal have en fem retters gourmet middag, og desuden bryllupskage. Heldigvis bliver vi ikke mere end 38, så det kan vel lade sig gøre?


______________________________For some time ago I received a mail from Sanne. She asked if I could use some old porcelain for my wedding. I was very happy, because this kind of porcelain is exactly what I am looking for. I really like the idea of porcelain with history. We're only 38 people to the wedding so it should be possible to find porcelain from old times. 


14 kommentarer:

 1. Ahh men søde Sanne altså. Hun er en fantastisk person:-) glad for at vi er imødregruppe sammen. Det passer da lige ind hos jer!

  SvarSlet
 2. Du må jo sige til hvis vi alle skal ud og lede :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kommer helt sikkert med en efterlysning når jeg har overblikket:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 3. Ja, det er et rigtig fint stel - det har pigernes oldemor også

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare flot det porcelaen og soedt gjort da. Herligt at hun taenkte paa dig. Jeg er helt roert.

  SvarSlet
 5. Wauw, hvor fornemt - det er bare så fint.

  - Anne

  SvarSlet
 6. Det er en rigtig skøn ide. Håber at få lov at se billeder af det dækkede bord!

  SvarSlet
 7. Hvor er det smukt! Både porcelæn og tanke :)

  Og ja! Sig endelig til hvis vi skal lede - jeg er godt nok på sjællandssiden af broen, men da manden er i Jylland hver uge skulle det nok kunne fikses alligevel og jeg ved at et par af genbrugserne her i omegnen plejer at have en del i den gamle stil stående, så måske man kunne være heldig at det var noget du kunne bruge ;)

  SvarSlet
 8. Hvor er det en skøn ide med, at forene historie på så stor og smuk en dag - og fint stel iøvrigt!

  KRam
  Christina

  SvarSlet
 9. Rigtig fint - jeg glæder mig sådan til at se bordet til jeres bryllup. Jeg synes det er genialt at du dækker op med forskelligt porcelæn - jeg tror det bliver SÅ flot.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 10. Hvid, guld og blå... Det er så smukt sammen... Glæder mig til at se de andre dele af det samlede service :-) elsker gammelt porcelæn....

  SvarSlet
 11. Ej hvor er det fint :-) Det ser så fantastisk ud når du sætter det ovenpå hinanden på den måde.
  Jeg har selv en svaghed for gammeldags kaffestel, for de yndige med snørkler eller blomster og guldkanter og.... Det er helt særligt! Og jeg synes det er SÅ SEJT at du har valgt at have det til dit bryllup. Jeg er sikker på det bliver det smukkeste bord I kan dække :)

  SvarSlet
 12. Hvor er det fint og så sødt af Sanne. Glæder mig virkelig til at se billederne fra jeres stor dag.

  SvarSlet