tirsdag den 17. juni 2014

LibertyDagene flyver afsted. Jeg synes, vi har nok at se til - på arbejdet og med at få hverdagen til at fungere. Men nu er er ikke lang tid til sommerferien. Og så skal brudekjolen sys!

Jeg har dog også andre planer. Nemlig sommerkjoler til mig selv. Og i den forbindelse har jeg købt disse stoffer (ja, faktisk er det et par måneder siden, de ankom - jeg har bare ikke fået dem vist på bloggen endnu). 

Stofferne er alle fra Liberty. Jeg er egentlig ikke til Liberty prints'ene, men disse tre faldt jeg for. Især det sorte (eller er det mørkeblå?) med blomsterne, da det ikke er så kendt. 

Af det stof vil jeg sy en sommerkjole. Det skulle gerne blive min junikjole, men nu må vi se. Sikkert og vist er det, at den vil blive forsinket. Godt, det snart er ferie!_________________________In these days I don't have much time to sew. But luckily it's soon summer holiday. The fabrics here are all Liberty. Actually I'm not a fan of the Liberty prints, but these three I like. My plan is to use it for summer dresses.  23 kommentarer:

 1. Fine prints - jeg har heller ikke været så meget til Liberty tidligere, men jeg må indrømme, at jeg nu føler mig mere tiltrukket af det. Det er super lækker kvalitet og jeg synes også, de er begyndt at have en større variation i deres prints. Prøv evt. at se det print, jeg har brugt i min skjorte på sewbluedresses.blogspot.dk Det er fra forår 2014 og helt anderledes end de klassiske prints.
  Jeg vil glæde mig til at følge din brudekjole odyssé - jeg tager virkelig hatten af for, at du selv går i gang med det!
  Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de pæne ord, og tak for link - jeg kigger forbi:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 2. Skønne stoffer - jeg er helt vild med det øverste... Ved du hvad printet hedder?
  Glæder mig til at se hvad du får tryllet dem om til :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan ikke huske navnene, men de er alle fra shaukat.co.uk - der kan du finde dem! Men måske der er en Liberty kender kan svare?

   Kh
   Anna

   Slet
 3. Fine stoffer :) Blir nok fine kjoler, god sommer videre.

  SvarSlet
 4. De er også rigtigt smukke, de stoffer. Og Liberty-kvaliteten er altså lækker - jeg syede en sommerkjole hos Marapytta sidste år i Liberty og den er SÅÅÅÅ skøn at have på. Tror faktisk at det bliver årets Midsommer-kjole (som er på fredag). God dag!
  Kh Bodil

  SvarSlet
 5. U-la-la det ser lækkert ud. Glæder mig til at se kjolen Anna. Jeg synes Liberty stofferne til dels er skønne (dog meget brugt tænker jeg) men priserne!!! Puha der kan jeg ikke lege med :) Håber at pris og kvalitet hænger sammen :)
  kh Libbie

  SvarSlet
 6. Lækkert - glæder mig til at se hvad du får ud af dem - det kan kun blive smukke sager ;) men ja, som Libbie så hopper jeg også fra på prisen - ved kvalitet og pris ofte hænger sammen men der kan jeg desværre ikke være med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Libbie og Karina - jeg har det på samme måde ang. priserne. Og synes de er alt for "hypet" - også i forhold til kvalitet. Ja, faktisk er jeg lidt skeptisk over for Liberty stofferne, men nu prøver jeg!

   Kh
   Anna

   Slet
 7. Så fine! Jeg er egentlig heller ikke selv så meget til liberty´s stoffer, men de tre dér kunne nu også friste mig! ;-)
  Hvor mon du har købt dem?

  SvarSlet
  Svar
  1. De er alle fra shaukat.co.uk. Det er lidt billigere at købe dem i England.

   Mange hilsner
   Anna

   Slet
 8. De er alle tre så fine, men min favorit er klart den sort/blå med blomsterne.
  Glæder mig til at se det færdige resultat ;)

  SvarSlet
 9. De er bare flotte og ikke lige nogle man ser så tit. Er særligt vild med de 2 øverste i stakken.

  SvarSlet
 10. Hvor er de nogle lækre print og godt nogle gange at bevæge sig lidt udenfor sin comfortzone ;)

  SvarSlet
 11. Flotte stoffer, der er lidt 70'er over dem. Jeg synes generelt liberty er for tynde stoffer til mig, og at der er lidt svaere at arbejde med. Glaeder mig til at se hvad du faar ud af dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg faktisk også. Der er mange ting, de ikke egner sig til.

   Kh
   Anna

   Slet
 12. Det nederste er SÅ flot!! Jeg kan lige se sommerkjolen for mig :-)

  SvarSlet
 13. Hvor er det fint. Jeg er vild med det nederste med blomsterne :)

  SvarSlet
 14. Lækkert! Jeg er imponeret over at det at sy en kjole bare lige er noget du gør - men sådan er det nok nemmere, når man har erfaringen ;)

  Jeg er også vild med det nederste stof, som jeg ikke husker at have set før og egentlig heller ikke helt pjattet med Liberty generelt. Det er heller ikke fordi jeg ikke kan lide det, men det er få prints jeg virkelig falder for og endnu har jeg ikke købt noget, da jeg bedre kan lide retroblomsterne, som jeg jo har så rigeligt af ;)

  Jeg glæder mig til at se kjole du får lavet.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Mirjam

   Du må endelig ikke tro, at jeg bare lige syr en kjole - det tager mange mange timer! :-) Også ved de kjoler, hvor mønsteret passer i forvejen. Det er bare en lang proces, synes jeg.
   Og jeg er også mere til retrostofferne.

   Kh
   Anna

   Slet
  2. Men fedt at du gør det - og det er nok fordi du nyder processen og det faglige i syningen mere end jeg, som bare vil have et resultat - og helst også ordentligt ;) Men jeg prøver at udfordre mig selv lidt ind imellem, så jeg langsom bliver lidt bedre :) Synes det er så skønt at man kan sy til ungerne og sig selv :)

   Kh. Mirjam

   Slet
 15. Jeg egentlig heller ikke liberty-fan, men jeg er sikker på at du nok skal trylle noget fint ud af disse print... og så venter jeg stadig i spænding på din brudekjole - det bliver da fantastisk at se!! God arbejdslyst
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 16. Jeg elsker at sy, men må jo indrømme at jeg er nybegynder og ikke kender til Liberty stoffer... men nu har jeg bare støt på "Liberty stoffer" så mange gange her i blogland og med denne tråd af holdninger til Liberty er der vist ingen vej uden om... jeg må google ;)

  Mvh. Anja N

  SvarSlet