torsdag den 19. juni 2014

Haveliv


Billederne er fra weekenden, som gik med havearbejde og haveleg begge dage. Vi flyttede mine dahliaer til en anden, mere solrig plads, og Askil og Lara hyggede sig i nærheden. Askil kan ikke lege alene (i hvert fald ikke uden at lave ulykker), så vi skiftedes til at tage os af ham. Imens legede Lara under et af de gamle asketræers grene, som når helt ned til jorden.

Selvom det er et stort arbejde at holde have, så er det det hele værd - vi har simpelthen så mange skønne timer i haven. 


_________________________Summertime is garden time. The pictures are from last weekend, where Lara and Askil played nearby us, while we did some garden work.  We really enjoy our garden.
  

14 kommentarer:

 1. Og du tar nogle super skønne billeder

  SvarSlet
 2. Ja det vil jeg godt tro. Det ser skoent ud.

  SvarSlet
 3. Det ser ud til at børnene nyder det i fulde drag, hvilket man godt kan forstå;-))

  SvarSlet
 4. Sikke en dejlig weekend. jeg får helt have kuller af de billeder :)

  SvarSlet
 5. Hvor ser det skønt ud med tæppe og 'hulen' under træet!

  SvarSlet
 6. Ih, sikken en eventyrhave, I har! Den ligner noget fra en drøm (når man lige overser alt arbejdet med den...)

  Må vi ikke få nogle billeder af dine dahliaer? Jeg har også pottet nogle stykker, men jeg har ikke haft tid til at tage mig af dem andet end lidt vand i ny og næ, og jeg synes, de ser lidt sølle ud... Men det er vel forståeligt nok, eller også skal de bare have lidt mere tid?

  God fornøjelse med det hele :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. De skal have masser af vand, masser af sol og også gødning! De er altså ret grådige - så du skal tage dig godt af dem:-) Jeg skal nok vise billeder, når de begynder at springe ud. Lige nu er de "teenagere" - har plejet dem siden marts måned, hvor jeg plantede knoldene i potter i drivhuset:-)

   Kh
   Anna

   Slet
  2. Ved det hus hvor vi nu har boet snart 6 år dukkede der det første år en dahlia op som jeg ikke havde sat - helt tæt op af husmuren.
   De burde jo ikke kunne overvintre men kan det alligevel nogle gange sat lidt dybt op af en hus-mur. Den oprindelige kommer stadig hvert år sammen med flere andre som jeg har plantet ud der fra sommerens krukker om efteråret.
   Så det er et tip hvis man ikke har mulighed for/orker vinter-opbevaring af knoldene.
   kh Lisbet

   Slet
 7. Det ser bare så hyggeligt ud Anna, speciel de billeder hvor Lara og Askil er på, kan jeg slet ikke stå for. Du har simpelthen de kæreste børn.

  SvarSlet
 8. Sikke nogle skønne billeder!

  SvarSlet
 9. Hvor ser det skønt ud, rigtig sommeridyl:)

  SvarSlet
 10. Dejlig have, dejlige billeder og skønne unger :-)

  SvarSlet