fredag den 20. juni 2014

Har du en blondedug, som jeg må låne?

Til vores bryllup har vi lejet fem runde borde, hvor der hver kan sidde 8-10 personer. Det er store borde, og jeg kunne derfor godt tænke mig fem runde - eller firkantede - blondeduge, som kan bryde den hvide flade. De hvide runde duge, som skal under, er skaffet. Her fandt vi otte brugte duge til blot 200 kr. 

De sidste aftener har jeg søgt på blondeduge på nettet. Og der kan findes mange skønne duge i udlandet, men de er alle meget dyre. Især når der også skal betales told og gebyrer. Desuden vil de formentlig ikke blive brugt særlig tit efter brylluppet. Det er jo ikke så ofte, vi holder store fester. Og det vil være ærgerligt at bruge så mange penge på duge, som kommer til at ligge i skabet. 

Derfor kom jeg til at tænke på, at det kunne være, at nogle af jer, som læser med, har sådanne duge i gemmerne. Og at jeg måske må låne dem til vores bryllup. Det gør ikke noget, hvis de har et par pletter eller huller. Vigtigst er, at de ikke er for små. Dvs. gerne omkring 130 - 150 cm i diameter. Desuden må de ikke være for sarte. Der kan jo både komme rødvin og stearin på dem. 

Hvis du har det, og hvis du har mod på at låne dem ud, så skriv endelig en mail til mig (annasvenning@live.com).  Har du nogle, som du vil sælge, skal du også være velkommen til at skrive.

Jeg mangler også en blondedug til et almindeligt bord - dvs. en aflang, frkantet dug.


_________________________Wonderful lace table toppers and lace tablecloths for our wedding. This is just inspiration, but I am seeking such kind of tablecloths. If ypu know where to get them (not too expensve), please comment on this post.17 kommentarer:

 1. Hej Anna. Hvor bliver det fint. Har desværre kun arvestykker som jeg helst ikke vil låne ud. Men jeg fik en ide som du måske kan bruge hvis du ikke kan skaffe blondeduge. Tit når jeg går på genbrug er der blondegardiner med forskellige mønstre på. Jeg har syet tøseprinsessekjole af sådan et gardin. Det kan måske være en mulighed som udgangspunkt til dine duge - bare en ide :-) Hyg og held og lykke med at finde duge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for ideen, Tina - jeg må på jagt!:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 2. Hej Hej
  Jeg har desværre heller ingen duge, men prøv at tjek IKEA (hvis du er til sådan noget) de har nogen gange gardiner eller badeforhæng eller noget i den dur der er blonde og som jeg har set andre bruge som duge.
  Held lykke med "jagten" :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for ideen! Har været forbi hjemmesiden, og jeg kan se, at de sælger blondemetervare ala blondeduge til kun 19 kr meteren. Desværre ikke mønster som de runde duge - men det kan være, at jeg kan bruge det alligevel.

   Kh
   Anna

   Slet
 3. Prøv evt at kontakte jane kruse fra Thisted. Hun har en skøn lille salon det hedder Vitus som kan findes på Facebook. Men de er lige blevet gift med et fantastisk smukt bryllup der er i den stil. Hun havde mange duge, men ved ikke om de var lånt i/ købt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for ideen. Det vil jeg gøre, hvis ikke jeg kan finde dem andetsteds!

   Kh
   Anna

   Slet
 4. På "Den blå avis" så jeg denne:

  Dug, Hvid blondedug, 234 cm... 200 kr.

  Hvid blondedug, 234 cm. gange 125 cm

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det - jeg kigger forbi dba!

   Kh
   Anna

   Slet
 5. Det lyder bare saa flot. Desvaerre kan jeg ikke hjaelpe. Blondegardiner ville vaere en loesning eller kirkens korshaer, Roede kors, de ligger tit inde med herligheder ( saerligt dem paa landet).
  God jagt.

  SvarSlet
 6. jeg har denne her fra HM og den kan stadig købes :) http://www.hm.com/dk/product/12101?article=12101-A
  Den er bare så flot, specielt med en anden dug i farve under :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for link. Og hvor er den bare fin! :-) Den har jeg nu købt - så er een dug i hvert fald i hus.

   Kh
   Anna

   Slet
 7. Hej Anna

  Jeg kan heller ikke hjælpe med blondeduge, men jeg vil bare sige at jeg glæder mig simpelthen så meget til at se billederne fra jeres bryllup. Jeg synes alle dine detaljerede forberedelser bærer præg af at det bliver den skønneste romantiske fest! Jeg håber den bliver ligesom I har ønsket jer!

  Kh Jonna

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg også:-) Og tusind tak for tankerne:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 8. Kan du ikke sy et par blondeduge af nogle af dine vidunderlige blonder?

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh nej, det er de alt for dyre til. Meterprisen er jo oftest over 400 kr!

   Kh
   Anna

   Slet
 9. http://www.blingding.dk/borddug-rund-vinyl-hvid.html

  det er ikke en 100 % smuk elegant blonde, men det giver samme udtryk, er til runde borde og er billig :-) 180,- pr dug

  SvarSlet