fredag den 13. juni 2014

De mange valg

Jeg havde egentlig besluttet mig for knapperne til brudekjolen. Men så fandt jeg nogle andre og kom i tvivl. Og ja, jeg ved det er et lille problem - men nu deler jeg det alligevel med jer!

Knapperne yderst til højre på nederste billede er de knapper, jeg først havde besluttet mig til. Men nu tænker jeg, at det bliver knapperne i midten. De er lidt mindre (knap 1 cm i diameter) og måske mindre markante. Og så er de virkelig fine. Men det er de andre knapper jo også.

Alle er vintageknapper i glas (vist det man kalder mælkeglas) fra Tyskland. Jeg har læst mig frem til, at de er fra 1930erne. Men de kan også være yngre. 

Jeg mangler endnu at lægge dem på stoffet. Og senere på overdelen, når den er syet. Først der skal den endelige beslutning tages. Hvad tænker du?


_________________________Three kinds of milk glass buttons - all vintage. Which one should I use for my wedding dress? I'm thinking of the one in the middle (the last picture), but they are all beautiful. What do you think?34 kommentarer:

 1. Hej ;)
  jeg synes du skal holde dig til dem til højre du først havde valgt..
  men de er jo alle flotte knapper..
  venlig hilsen
  Anita

  SvarSlet
 2. Jeg synes også, at dem, du oprindeligt havde valgt, er helt fantastisk flotte (de er alle skønne). Kan godt følge, at dem i midten kunne være fine, da de er lidt mindre, men skulle jeg vælge, ville jeg vælge 'de oprindelige' :)
  /Malin

  SvarSlet
 3. De to fra venstre er meget smukke og størrelsen passer bedre synes jeg. Men prøv at lægge dem på stoffet og se, måske giver det sig selv.

  SvarSlet
 4. Uhh den var svær... de er jo alle ualmindeligt smukke, men må stemme i med de andre, de oprindelige hvis jeg skulle vælge - de er mest enkle selv om jeg sagtens også kunne se de mindste for mig på den endelige kjole. Spændende at se hvad det ender med :)

  SvarSlet
 5. Absolut 1. valg, de andre er for "pyntede".

  SvarSlet
 6. Jeg hælder mest til dem i midten eller til venstre. Tænker at dem til venstre med den gyldne kant står flot til dit hår :-)

  SvarSlet
 7. Dit førstevalg :-)

  SvarSlet
 8. Enig i dit første valg, de andre er for vilde til min smag.

  SvarSlet
 9. Jeg ville tage nr. 2 eller 3. Synes det er svært at vælge når jeg ikke har dem mod stoffet.
  Nr. 1 er alt for markante med den brede guldkant.

  De er dog meget smukke alle tre.

  Kh. Linette

  SvarSlet
 10. Absolut dit første valg!

  SvarSlet
 11. Jeg kan godt se dilemmaet - Men jeg tror nu jeg ville gå efter de oprindelige ude til højre

  SvarSlet
 12. Jeg synes dem i midten er de flotteste, lidt pyntet, men stadig ikke for markant:)
  Mvh May

  SvarSlet
 13. Jeg må også medgive mig flertallet - man skal holde sig til sin første indskydelse :-) Knapperne til højre er fantastisk smukke og passer perfekt til dine brudesmykker! Jeg er vild med det enkle udtryk.
  Det bliver nok en nem beslutning, når de kan lægges på kjolens overdel ;-)

  SvarSlet
 14. Jeg er mest til de mindste i midten, der er smukke men ikke finder på at løbe af med opmærksomheden fra kjolen og bruden;-)

  SvarSlet
 15. Jeg synes knapperne i midten!
  Ellers var dit første valg nu ikke dårligt... jeg tænker bare at din kjole mest passer til en ret lille knap... Og jeg glæder mig så meget til at se den!!
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 16. Jeg synes dem i midten er rigtig fine. Men personligt ville jeg nok vælge at få slået nogle knapper i samme stof som kjolen, da jeg nok synes det passer bedre til sådan en kjole, hvor enkelheden skal bæres alene af kjolen, men det er bare min holdning?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var bestemt også en mulighed - den vil jeg overveje! :-)

   Kh
   Anna

   Slet
  2. ENIG med Camilla! Når de knapper nu SKAL være der ;-) så ville nogle stofbetrukne som kjolen være perfekte. Står valget mellem disse tre typer, så holder jeg også på dem, du først havde valgt, fordi de er mest enkle. Synes let de andre kommer til at virke "mormor".... :-) Stofbetrukne knapper og et bredt bælte stemmer jeg for ;-)

   Slet
 17. tag dit første valg, alle tre typer er flotte, måske dem i midten. I bliver så fine du og Lara, Jeg kigger ofte på din blog, også selv om jeg er en gammel kone der syr lidt selv. Jeg glæder mig til at se brudekjolen.
  Hilsen J.

  SvarSlet
 18. Dem til venstre. Det er meget romantiske. Godt agumemt omkring de mindre knapper.

  SvarSlet
 19. Jeg syntes også helt klart dit førstevalg. De er enormt smukke!

  SvarSlet
 20. I think, the ones on the right side are the most beautiful, but I also think you have the best view on it! Greetings from Rike

  SvarSlet
 21. det kommer an på hvad du ellers har på den dag synes jeg, men personligt er jeg vild med dem helt til venstre :)

  SvarSlet
 22. Kære Anna.
  Først og fremmest tak for dine søde hilsner fra min seneste indlæg, vil prøve at se om ikke jeg kan få ændret det, så det ikke er så bøvlet for dig.
  Med hensyn til knapperne, så synes jeg helt bestemt, at du skal vælge dem helt til højre, som du også først havde påtænkt.

  SvarSlet
 23. Jeg synes ideen med stofbetrukne knapper er rigtig god, eller ville jeg vælge dem til højre, da de er de mest enkle. Glæder mig til at se resultatet.

  SvarSlet
 24. Jeg syntes dit første valg er de smukkeste :-)

  SvarSlet
 25. Jeg er mest til små knapper, synes de er mest feminine og fine. Derfor den i midten, men foreslaget om stofbetrukne er også rigtig godt, jeg er enig i argumentationen herfor, så derfor får de min stemme.

  SvarSlet
 26. Er sikker på det bliver smukt lige meget hvad du vælger! Men synes du skal vælge, dem du først havde tænkt, de er virkelig fine. Kh Sandra R

  SvarSlet
 27. Skønne knapper. Altså jeg elsker bare knapper og jeg kan ikke vælge...Men det kommer klart an på stoffet....

  SvarSlet
 28. Tak for jeres kommentarer! Den endelige beslutning tages vist først, når overdelen er syet - så bliver det også nemmere at vurdere!

  Mange hilsner
  Anna

  SvarSlet
 29. HELT klart de første du valgte. De har nemlig det helt perfekte vintage skær over sig. Dem i midten ligner nogen jeg så i Stof2000 (eller var det stof og stil?). De er helt sikkert også fine fine knapper - men mere "almindelige" fine, hvis det giver mening? ;-)

  Dog vil jeg sige, at uanset hvilke knapper du vælger, bliver det uden tvivl en smuk kjole!

  SvarSlet
 30. Dem du først havde tænkt dig passer bedst sammen med dine brudesmykker.

  SvarSlet
 31. Umiddelbart vil jeg sige at man altid skal tage sin første indskydelse :-)
  Men det kommer jo helt an på hvor meget du vil have knapperne til at syne. Hvis du f.eks. tager dem til venstre tror jeg det vil syne mere end dem til højre. De er alle meget snukke, men jeg kan også se at de til højre matcher super godt med brudesmykkerne... Det kunne jo være et godt argument for at vælge dem frem for de andre ;-)
  Håber du finder ud af det, Amalie

  SvarSlet
 32. Min første tanke var at dem yderst til højre var bedst egnede til projektet. Det var nok dem jeg ville vælge - fordi de er mindre detaljerede og simplere. De er simpelthen så smukke allesammen. Glasknapper er bare så fine!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet