tirsdag den 24. juni 2014

Boys month - skal du være med?Christine med bloggen Frk. Turkis arrangerer igen i år Boys Month i juli måned. Det går kort fortalt ud på at sætte fokus på syning af drengetøj. Og nu, hvor jeg har fået mig en dreng, så skal jeg selvfølgelig være med. 

Jge kunne passende kaste mig over Askils tøj til vores bryllup. Der har jeg en udfordring, for hverken Jonas eller jeg synes, at han skal klædes ud som en lille mand. Og hvad gør man så? Vi andre er jo i festtøj. Så lidt festlig skal han selvfølgelig også være. Men ikke i jakkesæt, butterfly og den slags. 

Jeg har kigget lidt i mine Ottobre blade og fandt mønsteret til den kasket, som du kan se på billederne. Sammen med et par smækbukser i samme stof (og her tænker jeg blå/hvid stribet twill eller lignende) kunne det måske være en mulighed. 

Nu må vi se, hvor langt jeg når med drengetøjet. Jeg har jo forresten også en brudekjole, som skal sys;-) Ja, projekter er der nok af. Tid knap så meget.  

Skal du være med til Boys Month? Så læs mere her!


__________________________Christine arranges Boys Month July this year - a month dedicated for sewing boy's clothes. Would you like to join? Then click here.

I'd like to sew Askil's clothes for the wedding. I think he should wear this cap and pants. But we'll see how much time I'll find. I still need to sew my wedding dress!

14 kommentarer:

 1. Det lyder rigtig sødt med stribede bukser og en fræk kasket, han er jo en lille dreng og ikke en lille mand :)

  SvarSlet
 2. Det kunne være så sejt med Askil i blå/hvide striber :-)

  SvarSlet
 3. Jeg skal da være med!
  Jeg synes, det lyder som et charmerende sæt til jeres dreng 😊 Jeg må indrømme, jeg elsker veste og butterflys, og bliver det for voksent, kan man jo altid gøre det anderledes, som en vest med biler eller andet 😉

  SvarSlet
 4. Glæder mig til at se hvad du får kreeret, for du har helt ret det er en kunst med fest tøj til børn. De skal jo ikke se ud som om de er klædt ud. Men er sikker på du får lavet noget fint, kasketten ser i hvert fald super sej ud.

  SvarSlet
 5. Den er så fin den kasket... Mener også at der er et par sommer smæk bukser i Ottobre 3/2014 som kunne være rasende fine i mælkedrenge striber!

  SvarSlet
 6. Åh den er skøn den kasket :-) ja jeg skal også være med i Boys Month legen

  SvarSlet
 7. Kunne være fedt, men juli måned er bare sommerferie - så ved ikke om jeg har tid til at kaste mig ud i det.

  SvarSlet
 8. Det ville han være åhh så kær i tror jeg :0)

  SvarSlet
 9. Jeg bryder mig heller ikke om babyer/små børn klædt ud som voksne - men jeg er sikker på, at du nok skal finde på noget fint, så Askil bliver festlig uden at blive majet ud.

  SvarSlet
 10. Vi havde et bryllup hvor Anton dog var ældre, men jeg syntes ikke at han skulle have stramtsiddende festtøj på, så det blev denne model, som du kan på indlægget her http://fruflittig.blogspot.dk/2012/12/nytarsaftensbryllupnattj-med-stil.html
  Jeg tænker du kunne gøre noget lignende med strygestoffet du er så god til eller blot sy et "slips" fast på en bluse :-) ligemeget hvad skal det nok blive lækkert :-)

  SvarSlet
 11. Tak for jeres kommentarer - og inspiration til Askils tøj!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 12. Jeg er sikker på, at du nok skal finde på og lave noget rigtig fint til Askil også :-) Dejligt at du vil være med til Boys Month med dine skønne drengeting.
  Bedste tanker herfra *

  SvarSlet
 13. Jeg synes sættet er rigtig fint... er vild med den lille hat :)

  Mvh. Anja

  SvarSlet
 14. Smækbukser og kasketter er mine favoritter til små drenge. Så fint. Stofdepotet har lige nu en fin hvid/blåstribet twill (smalle striber), som jeg selv er ved at sy en nederdel af i øjeblikket. Det er rigtig lækker kvalitet - den koster 85/m. Det kunne måske bruges?

  SvarSlet