lørdag den 3. maj 2014

Kirsebærtræet

Igen i år har jeg fotograferet vores store japanske kirsebærtræ (det tror jeg i hvert fald, det er), for det er altså så smukt, når det springer ud. Og det er om at nyde de skønne lyserøde blomster, for når regnen kommer mandag, er det slut. 


__________________________


Our japanese cherry tree is now in full bloom - and very beautiful. 7 kommentarer:

 1. De er nemlig så smukke, var selv nede i parken idag og beundre dem, mens de stadig står.

  - Anne

  SvarSlet
 2. Det er også et skønt syn og dine billeder er rigtig fine både i farver og klarhed, så sidder her i det grå Jylland og længes efter sådan et syn men vi har desværre ingen Japansk kirsebærtræ. i haven længere.

  God lørdag/søndag til dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Det er så smukt når frugttræerne blomstrer :-) Det tegner til at blive et godt frugt år, selv vores gamle, gamle æbletræ som ellers stort set ikke har givet æbler i flere år, blomstrer lystigt :-D
  God weekend :-)

  SvarSlet
 4. Den er så fin så fin, jeg har de sidste mange år drømt om japansk kirsebærtræer i haven, så jeg gik på planteskole den anden dag. Jeg vil gerne have en mini ale (4 træer) de skal stå midt i en meget lav bøgehæk, så det er vigtig at træerne er store når jeg køber dem. De kostede bare over 500 kr stykket, så jeg blev enig med mig selv om at drømme lidt endnu :-)

  SvarSlet
 5. De lyserøde træer står så fint, den lyserøde og den blå himmel, så bliver det næsten ikke bedre.

  SvarSlet
 6. Det er bare min ynglings, ynglings, YNGLINGS tid på året, når kirsebærtræerne springer ud... derfor har jeg også altid sagt til min kæreste, at når vi får den lille gård vi drømmer om, så kan det kun gå for langsomt med at få plantet et par kirsebærtræer (og et tulipantræ) :D

  Mvh. Anja

  SvarSlet
 7. Tror at min første kommetar forsvandt? I hvert fald ser det ud til at være et helt utroligt smukt sted I har - og fantastisk fint træ :) Det er godt at blive mindet om at der kan være smukt i det danske.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet