fredag den 2. maj 2014

Karoline-Emilie i den gyldne dåbskjole

Lille Karoline-Emilie blev døbt sidste søndag i en dåbskjole, som jeg har syet, og hendes mor har givet mig lov til at vise jer billederne.

Dåbskjolen er dåbskjole Siri, som du kan se her.
Den er syet i en gylden blonde og champagnefarvet silke. Karoline-Emilies mor fik et stykke restblonde med, så hun selv kunne kreere hårpynten til den lille mus. 

Dåbskjole Siri er den smukkeste af alle dåbskjolerne, synes jeg, og skulle mine børn døbes igen, var det blevet i denne kjole. Men det er jo smag og behag, om man vil have en helt hvid kjole eller ej. 

Jeg er glad for, at den nu kan give glæde i Karoline-Emilies familie - forhåbentligt bliver mange børn døbt i den i årene fremover. 


_________________________Little Karoline-Emilie in a christening gown I have made - you can see it right here. This christening gown is the most beautiful of them all, I think. 


5 kommentarer:

 1. Hvor må det bare være en fryd for dig at få billeder af dine smukke kjoler i brug. Denne er som de andre super smuk, og jeg beundre dig virkelig for dit arbejde.

  SvarSlet
 2. Det må også glæde dig, at se dine skønne kreationer bliver brugt. Måske ikke når barn nr. 10 skal i den men her i starten hvor det er nyt. Det er jo ikke sikkert at du blogger om 25 år og er gået væk fra alt it, så du ikke kan se billeder og hører om den dåbskjole.

  God fredag til dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Den er bare så smuk! Hun ligner jo en lille kongelig! ;-)

  SvarSlet
 4. så fin og fantastisk ser den lille prinsesse ud i din kreation. hilsen Jane

  SvarSlet