tirsdag den 13. maj 2014

Jeres LaRaLiL kjoler

Engang imellem modtager jeg mails med vedhæftede billeder fra søde læsere, som viser mig hvad de har fået ud af mine syvejledninger og mønstre (syr du, så tjek min diy side ud - den finder du lige her). Det er jeg meget taknemmelig for, for det giver mig jo en fornemmelse af, at det arbejde, jeg ligger i bloggen, kan bruges af andre.

Ovenstående billeder har jeg fået lov til at vise frem. De viser skønne kreationer af to LaRaLiL mønstre - Luna kjolen og Lara kjolen.  

Jeg kan simpelthen ikke huske, hvis dejlige lille mus det er på de to første billeder (og har forgæves ledt efter din mail, som bare er væk - undskyld! Vil du give dig tilkende, så jeg kan få dit navn på?). Men det er godt nok skønne billeder, og jeg er vild med stofsammensætningerne, både i mønster og farve.

Det nederste billede er af Joans søde pige, og hun har en piget udgave af Luna-mønsteret på. Kjolen ved siden af har Joan også syet, og den er lige efter mit hjerte - ren retro. Stoffet skulle efter sigende være fra Lillestoff. 

Har du billeder af LaRaLiL kjoler, som du har syet, må du meget gerne sende dem til mig. Måske må jeg endda få lov til at vise dem på bloggen (og hvis ikke, er det også helt i orden). På den måde kan vi inspirere hinanden.

Vil du selv kaste dig ud i mønstrene, kan du finde dem her.


__________________________Sometimes readers of my blog send me pictures of their LaRaLiL projects. And I really like it, because I then get the feeling that you can use my patterns and tutorials (you can find all my tutorials right here).
The pictures above are all LaRaLiL dresses. You can find the patterns right here.  
If you have any pictures of your LaRaLiL projects you'd like to share on my blog, please email me. In that way we can inspire each other. 21 kommentarer:

 1. Jeg har kun nået at lave 2 af modellerne, den ene er den med rund hals og den anden er den med kraven, mangler at sy den med hætte. Mønstret er lnem at gå til, og hvis man skulle komme i tvivl kan man jo altid bruge din diy.
  Jeg er helt klar til at købe igen, hvis der kommer mønstre i større str.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din kommentar - det er jeg rigtig glad for at høre. Lige nu er der ikke udsigt til større størrelser, for det er simpelthen så stort et arbejde at lave. Men på et tidspunkt håber jeg at kunne finde tid til det.

   Kh
   Anna

   Slet
 2. Vilka super fina klänningar och rolig modell.

  SvarSlet
 3. Hvor er det nogen fine kjoler - jeg kan godt forstå du bliver glad!! Sikke en inspirationskilde du har været - for mig og andre;-)
  Og tak fordi du deler dem. Jeg vil så gerne se hvad folk får ud af dine startskud.
  Solhilsner
  ¨Stine

  SvarSlet
 4. Skønne fotos, skønne modeller og skønne kjoler og farvekombinationer :-)

  SvarSlet
 5. Sikke nogle skønne kjoler der kommer fra alle ender og kanter af blogland...

  Hvor ville det være skønt hvis det rent faktisk kunne lade sig gøre at samle dem på et sted til inspiration og glæde for alle

  SvarSlet
 6. Tusind tak for jeres kommentarer! Og ja, det kunne være sjovt at samle dem alle - men det bliver vist en umulig opgave.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 7. Hej Anna
  Det er min datter Ellen der poserer på de øverste billeder☺
  Kjolerne er syet af nogle af mine gamle aflagte kjoler.
  Endnu engang tak for en skøn blog:-)
  Vh Marie

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det en lækker og charmerende pige i en fin kjole Kh Sofie

   Slet
 8. Bare jeg dig kunne begive mig ud på det samme, jeg er dog ikke så dygtig. Men hvor er de fine.

  SvarSlet
 9. Hvor er de skønne - både kjoler og børn :-) Det er altid inspirerende at se et mønster i flere udgaver, mulighederne er jo uendelige!

  SvarSlet
 10. Sikke nogle skønne kjoler og lækre modeller!

  Smukt, at se så mange variationer af den samme kjole....

  Kh
  Christina

  SvarSlet
 11. Skønne kjoler der er blevet lavet efter dit mønster. Det kan du godt være stolt af - og det kan syerskerne også :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 12. De er så fine dine kjolemønstre, Anna. Og hvor er det fedt at se dem i andre versioner end dem du selv har vist frem.
  Jeg ville helt sikkert sy kjoler efter dine mønstre hvis jeg havde en pige at sy til - måske får jeg det end dag :)

  SvarSlet
 13. Er helt vild med den øvereste :-)

  SvarSlet
 14. Jeg er da helt forelsket i den midterste, synes det er en fed farvekombi. Og det selvom jeg har syet de to nederste ;-)
  Joan

  SvarSlet
 15. Så fine kjoler :) Må bare si jeg elsker dine kjolemønstre og min lille datter ble superglad for den jeg sydde til henne. Om du vil se min Lara kjole kan du gjerne kikke innom min blog. http://koseklaer.blogspot.no/2014/04/live-bilder-av-larakjolen.html. Jeg skal sy av de andre to mønstre også, men må finne den rette kombinasjonen av stoffer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for link, jeg har nu været forbi (og også lagt en kommentar) - det er da blevet en super fin kjole!

   Kh
   Anna

   Slet
 16. Sikke nogle fine kjoler, og lækre børn:) Jeg må altså også prøve at sy Larakjolen engang, den er bare så fin:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ser lidt mærkeligt ud, at en mand har skrevet den kommentar;) Min mand var logget ind med sin google konto, sådan går det tit, når man deler computer

   Slet
  2. Martin skal være meget velkommen i debatten her;-)

   Kh
   Anna

   Slet