fredag den 23. maj 2014

Dåbskjole Ophelia


Så er jeg tilbage efter en varm og solrig uge i Tjekkiet. Det har været nogle dage med meget lidt adgang til internet, og det er derfor først nu, jeg læser alle jeres kommentarer til mit forrige indlæg om min brudekjole-prøve. Det er meget overvældende, at så mange har kommenteret, og det gør mig rigtig glad. Så tusind tak for dem - det er så dejligt, at I har taget jer tid til at kommentere!

Dåbskjole Ophelia, som kan ses på disse billeder, fik jeg færdiggjort dagen inden jeg skulle afsted. Det bliver den sidste dåbskjole i denne omgang, for nu skal der sys brudekjole samt brudepigekjole til Lara. 

Dåbskjolen er blevet utrolig smuk, synes jeg. Men det er også en særlig eksklusiv (og dyr) blonde, som dåbskjolen er syet i. Blonden, som er en blød spartelblonde, er råhvid og har et vintage udtryk. Kanten er med "eye lashes" og meget fin.

Under kjolen er der en råhvid silke, og kjolen er foret med råhvid satin. Denn dåbskjole er en af de lange; omkring 130 cm fra nakke og ned. 

I Prag købte jeg et par blonder til de næste dåbskjoler (bl.a. en sart grøn, som jeg vil prøve at kombinere med en råhvid silke), ligesom jeg har flere blonder på lager. Jeg kan nemlig slet ikke lade være med at sy dåbskjoler. Men nu skal jeg som sagt holde en pause, så der kan blive tid til brudekjolen. 


___________________________This is christening gown "Ophelia". It's made of a wonderful bridal lace with "eye lashes". The fabric beneath the lace is silk. I think it has a wonderful vintage look.
47 kommentarer:

 1. er så spændt på den grønne :) denne her er også rigtig fin :)

  SvarSlet
 2. Endnu en gang blæser du mig bagover med dine fantastiske kjoler, kære Anna.
  Hvor er du DYGTIG! - Og vildt spændende med en grøn, det projekt tror jeg, bliver helt fantastisk.
  Rigtig dejlig weekend til dig og dine.
  Kh. Kristina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar, Kristina - jeg er også spændt på den grønne, men jeg har længe tænkt på at lave dåbskjoler med lidt farver - sådan som de var oprindeligt! Nu må vi se, hvornår jeg finder tid til det.
   Også rigtig god weekend til jer.

   Kh
   Anna

   Slet
 3. Den absolut smukkeste af alle dine dåbskjoler - blonden er fantastisk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Min favorit er nu stadig den gyldne - men det er jo smag og behag:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 4. Åh hvor er den smuk Anna - helt ligesom dine andre dåbskjoler! Denne blonde er særligt bedårende :)
  Vi har lige holdt navngivningsfest for vores søn og må indrømme, at jeg overvejede en navngivningskjole, for at kunne købe en af dine ;) Men det er vist lidt fjollet.. Glæder mig til at se en grøn udgave!

  SvarSlet
 5. Hvor mon du køber de smukke æsker du leverer i?

  SvarSlet
  Svar
  1. Dem får jeg gennem en kammerat, som kan købe dem engros - men du kan sikkert finde lignende ved at søge på nettet!

   Kh
   Anna

   Slet
 6. Meget smuk kjole, og som altid utrolig dejligt at se alle dine kreationer

  SvarSlet
 7. glæder mig virkelig til at se dåbskjolen med den grønne blonde. det lyder rigtig spændende :)

  SvarSlet
 8. Er den til salg, og hvad koster den? Synes faktisk det er på tide med et "status på solgte dåbskjoler" indlæg, så os kommende mødre ved om vi går og drømmer forgæves, eller om nogen af dem stadig er til salg.
  Læs min kommentar som en stor ros. De er SÅ smukke! Jeg er helt tosset med denne her!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din kommentar. Denne er en bestillingskjole, og lige pt har jeg ingen på lager. Jeg får ikke tid til at tage bestillinger ind til efter brylluppet - men måske kommer der en eller to til salg inden da!

   Kh
   Anna

   Slet
 9. Velkommen hjem igen kære Anna.
  Endnu engang hatten af for din dine smukke dåbskjoler, denne her er nu en af mine favoritter. Glæder mig til at følge med i og se din brudekjole til dig og Lara.

  SvarSlet
 10. Hvor ER den smuk Anna :-) Jeg glæder mig også til at følge brudekjole syning - også til Lara (hun er en heldig pige ;-)

  SvarSlet
 11. Den er meget smuk. Jeg tænker på om du har flere timer i døgnet end mig??

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det har jeg ikke - men en mand som er sød til at give mig liv til at sy:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 12. Wow!!! There is so wonderful, so lovely!!!
  Andrea

  SvarSlet
 13. Den er meget, meget smuk. Fine billeder.

  SvarSlet
 14. Endnu en fin dåbskjole :) Jeg tror den grønne kjole bliver rigtig fin, min konfirmationskjole var todelt, toppe i grøn thaisilke og nederdelen i råhvid thaisilke. Selv den dag i dag hvor jeg kigger tilbage på den, syntes jeg den er flot og glad for at jeg valgte den grønne fremfor helt hvid.
  Pøj pøj med brudekjolen, den bliver så fin efter at have ser prøvekjolen som jo også er ret så lækker.

  SvarSlet
 15. Den er bedårende! Igen-igen har du overgået dig selv :) Forstår godt, at du er bidt af at sy dem!

  SvarSlet
 16. Hvor er den utrolig smuk. Er helt vild med ærmerne på den kjole. Glæder mig til at følge de næste, og bestemt også dit brudekjole/pige projekt.
  Knus Jeanette

  SvarSlet
 17. Supersmuk dåbskjole :-) hilsen Pia

  SvarSlet
 18. Den er fantastisk smuk, Anna! Nu ønsker jeg mig bare et tredje barn - og enighed om dåb af det. Det lyder så spændende med en grøn version - den glæder jeg mig til at se! Og så til at se mere til brude og brudepige kjolerne
  Kh. Louise

  SvarSlet
 19. Åhh, den er så smuk <3 Min brudekjole er syet af samme smukke blonde og hvor er det sjovt at se den på en dåbskjole. Smuk, smuk, smuk...
  Kh Ann

  SvarSlet
 20. Bestemt en af de allefineste dåbskjoler du har lavet efter min mening.

  SvarSlet
 21. hold nu op hvor er den fantastisk flot. Bliver nærmest skruk af at se dine dåbskjoler. hilsen Jane

  SvarSlet
 22. Hvor er den smuk Anna! Glæder mig som flere af de andre til at se den sart grønne - tænker det må blive ualmindeligt smukt :)

  SvarSlet
 23. Den er så smuk!

  SvarSlet
 24. Så nydeleg dåpskjole du har laga - igjen :) Du er så utruleg flink :)

  SvarSlet
 25. TUSIND TAK for jeres kommentarer til dåbskjolen. Mange nævner den grønne dåbskjole - dejligt, at I tager godt imod den ide. Og glæder mig til at sy den:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 26. Dine dåbskjoler er også så vidunderligt smukke...

  SvarSlet
 27. Smuk! Rigtig fin detalje på ærmerne.

  SvarSlet
 28. Kære Anna

  Jeg er jo forelsket i denne kjole og ikke mindst dine andre flotte dåbskjoler.
  Den er gudesmuk og dit håndværk er helt fantastisk.
  Glæder mig sådan til min lille Ophelia skal bære den.

  Bedste hilsener
  Silja

  SvarSlet
 29. Hvor er den fantastisk smuk. Men det er alle dine dåbskjoler. Jeg skal være farmor til august og vi har talt om at få min 30 år gamle brudekjole syet om til dåbskjole - men det er ikke et projekt jeg selv tør give mig i kast med. Tænker på om det noget du kunne være behjælpelig med ?
  k.h. Pia

  SvarSlet
 30. Hej Anna,
  Jeg har ingen ord for hvor dygtig jeg synes du er.Du er et komplet geni med alle dine smukke kreationer, og jeg har en mægtig beundring for dit flid og dygtighed. Venter i spænding på at se din brudekjole..
  Kærligst Lykke

  SvarSlet
 31. Velkommen hjem igen til den danske sommer og hvor er det dejligt at kunne åbne op for computeren og se endnu en af dine smukke kreationer - jeg beundre dine evner og under dig alle de roser du høster - de er SÅ fortjent :D

  SvarSlet
 32. Den her dåbskjole har jeg lyst til at købe - allerede nu inden baby er ude. Lige som med en brudekjole VED man bare hvornår det er helt rigtigt!
  Hvordan ved man om den passer? Baby får vist den størrelse baby vil have. Endnu har jeg ikke turdet købe babytøj af frygt for at det er for småt fra starten.
  Dine dåbskjoler er underskønne, og jeg ved allerede nu ay BabySmølf skal have en af dine. Kan jeg lave en bestilling til starten af det nye år?
  Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Line

   Jeg svarer via den mail, du har sendt mig:-)

   Mange hilsner
   Anna

   Slet
 33. Den er virkelig skøn! Den lille hjelm er noget af det sødeste jeg længe har set!

  SvarSlet
 34. Hej Anna. Jeg er fuldstændig målløs over hvor smukke dine dåbskjoler, og især denne Ophelia er.
  Jeg er sat til at føde i Januar, så jeg er tidligt ude, men som Line skriver, ved man bare når man har fundet den rigtige! Laver du flere kjoler, og gerne denne model på bestilling? :)
  De bedste hilsner Lenette

  SvarSlet
 35. Hej Anna
  Jeg er hel vild med din dåbskjole
  Den blonde som du har brugt er lige præcis den samme blonde jeg havde til min brudekjole
  Jeg vil høre om jeg kunne bestille en dåbskjole hos dig
  Hvis hvor meget koster den og kan du skrive til min mail Janani20039@hotmail.com
  Håber at høre fra dig :)

  SvarSlet
 36. Hej Anna,

  Hvad koster denne dåbskjole? Eller måske du har en prisliste over alle dine modeller? Min mail er; mette.illum@hotmail.com. Dbh. Mette

  SvarSlet
 37. Hej Anna
  Sælger du stadig dine smukke dåbskjoler? Jeg er meget interesseret og du må meget gerne kontakte mig på Josephine.h.jensen@outlook.com eller på 42661551.
  På forhånd tak
  Josephine

  SvarSlet
 38. Jeg vil også høre om du stadig sælger dine smukke dåbskjoler. Er meget interesseret i at købe én og kan kontaktes på maria.wadfalk@gmail.com eller på telefon 22 49 26 65.

  På forhånd tak. :)

  Mvh. Maria

  SvarSlet