mandag den 12. maj 2014

Dåbskjole Frederikke

Dåbskjole Frederikke er den seneste i min dåbskjolekollektion
Dåbskjolen er syet i råhvid silke og med en skøn råhvid blonde som yderkjole.  

I disse dage færdiggør jeg endnu en dåbskjole, men så tager jeg mig også en pause fra dåbskjolerne, så jeg kan finde tid til at sy min brudekjole. 


_________________________This christening gown is my latest. It's made of silk and a beautiful lace. I'm going to sew one more christening gown, and after that I'll hopefully find time to finish my wedding dress. 12 kommentarer:

 1. Kære Anna - som altid så sindsygt flotte dine dåbskjoler er. Desværre har jeg ikke brug for nogen - vi har nemlig en gammel en og vi har de børn vi skal have - men jeg ville også have meget svært ved at vælge. Jeg ved kun at jeg ville vælge en af dine. Jeg er vild med blonden på denne kjole men ved også at der har været andre jeg faldt for med det samme du viste dem frem. kærlig hilsen Jane

  SvarSlet
 2. Frederikke er en lækker kjole - men jeg glæder mig altså også til snart at se din brudekjole....!
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 3. Jeg synes at kjolen og især blonden er enormt smuk :-)

  SvarSlet
 4. det er en meget smuk kjole! Fantastisk flot blonde. Du er simpelthen så sej og dygtig! God dag, mvh Katrine

  SvarSlet
 5. Endnu en smuk sag fra din hånd. Egentlig glad for jeg ikke står for at skulle vælge bare 1, for hold op hvor er de smukke. Men som Stine også skriver, så glæder jeg mig altså også til brudekjolen.

  SvarSlet
 6. Nydelig! Det må ligge utrolig mye arbeid bak disse flotte kjolene! JEg er imponert!!

  SvarSlet
 7. Tusind tak for jeres søde kommentarer - jeg lover jer, at brudekjolen snart kommer:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 8. Det er helt vildt de fantastiske dåbskjoler du laver.

  SvarSlet
 9. Åhh jeg er forelsket! Så gudesmuk altså :D

  SvarSlet
 10. Hvis ikke vi allerede havde en familie dåbskjole, og at jeg vel at mærke skulle have et barn døbt, skulle det helt sikkert være i en af dine kreationer. Så fine er de altså:)

  SvarSlet
 11. Prøv bumper ball fodbold med de gennemsigtige bolde og nyd en underholdende dag. Book bumper balls allerede i dag. Book dit bumper ball event på RunBallz.dk

  For More Information Visit Here -- Polterabend ideer

  SvarSlet