tirsdag den 1. april 2014

Smuk smukkere smukkest

Jeg har fundet en ny dåbskjoleblonde. Eller rettere sagt; jeg har stødt på den før på de udenlandske sider, men den har været for dyr til, at jeg har villet købe den. Nu fandt jeg den i Danmark - stadig til mange penge - men da jeg fik den i hænderne, måtte jeg bare have den med.
Sådan er det. Jeg er afhængig af smukke stoffer.

Blonden er i mat råhvid bomuldstråd og i et helt utrolig smukt mønster. De store blomster er næsten helt klematis-agtige.

Måske skal den bruges til dåbskjole, måske til en brudepigekjole til Lara - og måske er der endda nok til begge dele. 


_________________________I've found this cotton lace, which I think looks really beautiful. I think I'll use it for a christening gown - or maybe for Lara's bridesmaid dress.


7 kommentarer:

 1. Hvor er den smuk... virkelig virkelig smuk...

  SvarSlet
 2. Saadan een kan man ikke sige nej til.

  SvarSlet
 3. Den er virkelig også smuk, og jeg tror den ville være super smuk til en brudekjole til Lara.

  SvarSlet
 4. Hej Anna. Skriver her under kommentar, der jeg har sendt et pr. mail, som du ikke har besvaret, har stadigvæk ikke fået mine børnemønster, hvornår har du sendt dem? ser hver dag i postkassen uden held:-(( Mvh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tina. Jeg har ikke fået dine mails. De er heller ikke i min junk indbakke. Vil du prøve at skrive til mig på annasvenning@live.com?

   Mange hilsner
   Anna

   Slet
  2. Så fandt jeg din mail og har skrevet til dig:-)

   mange hilsner
   Anna

   Slet