mandag den 28. april 2014

Jeg ville ønske at jeg havde mere tid ...I påsken landede det nyeste Ottobre Design i min postkasse (kender du ikke bladet, så tjek det ud her). Det er sommerudgaven 2014, og bladet er som altid spækket med skønne mønstre til både drenge og piger.

Og som altid, når Ottobre bladet kommer i mine hænder, får jeg lyst til at sy alle designs. Jeg ville ønske, jeg havde mere tid. Men det har været hårdt at komme i gang med hverdagen igen - og jeg kan godt mærke, at der forventes mere af mig på jobbet, og at der er mere at se til hjemme. 

Anyway - havde jeg tiden, ville jeg sy til Askil. Han mangler konstant tøj (hvor længe bliver han ved med at gro så hurtigt?!?)
Se bare disse lækre designs:


Og denne fine buksedragt kunne blive til hans kusine Maja:
Tiden skal nok komme igen. Lige nu skal jeg bare finde arbejdsrytmen og den til tider hårfine balance mellem fuldtidsarbejde og familieliv. Og så er det brudekjolen, der står højst på listen. Kære Askil - vil du venligst holde op med at gro imens! 


_________________________The newest Ottobre Magazine - filled with a lot of wonderful patterns. If I had more time, I would sew them all. I really love Ottobre's designs.


7 kommentarer:

 1. Kære Anna.
  Ja, tid er ofte en mangelvare, når man har fuldtidsarbejde og to skønne unger, kender det kun alt for godt! Jeg har undladt at købe det nye nummer, for jeg ved, at jeg bliver fristet....Jeg glæder mig til at se brudekjolen.
  Bedste hilsner fra en som også mangler tid ind imellem.
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar, Karen! Jeg bruger Ottobre som godnatlæsning - synes det er så skønt at få alle designsene i hovedet i de stof- og farvesammensætninger, jeg kunne tænke mig:-) Det og så haveblade (som jeg har lånt af svigerforældrene) - det er uproblematisk læsning før sengetid:-) Og ja, på et tidspunkt finder jeg vel tid til også at få syet mine tanke-designs op:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 2. Det med manglede tid er altid en mangelvare, også hos mig. Har selv modtaget bladet og der mange skønne modeller i, men tid... Skal jo lige have nogle kjoler ud fra dine modeller, den første er syet, så der mangler kun to endnu. Stoffet er klaret men det klipper jo ikke sig selv., men mon ikke at det kunne blive weekenden for der er det jo ikke vejret der lokker en uden for døren

  SvarSlet
 3. Ottobré mønstrene vinder bare hver gang!!!

  SvarSlet
 4. Enig med dig, rigtig mange fine mønstre! Og jeg har faktisk lige fået syet en top og en shorts fra bladet til min ældste datter.
  Men tiden, ja ak den kunne man godt lige have mere af!

  SvarSlet
 5. Fantastisk blad. Må få til å kjøpe dette. Har 3 jenter (barnebarn) og det var så mye fint å sy til.

  SvarSlet
 6. Jeg burde skrive Ottobre Design abonnement på min fødselsdagsønskeseddel. Jeg har dog købt sommerudgaven og har fået syet bodyen - den kan anbefales - fik brugt den i sidste uge, da vi havde varme dage hen over Danmark.

  SvarSlet