tirsdag den 22. april 2014

Dåbskjole IngeborgDåbskjole Ingeborg er den seneste i dåbskjolekollektionen.
Kjolen er syet i en eksklusiv brudeblonde - en såkaldt spartelblonde - i farven hvid. Underkjolen er i råhvid silke, og kjolen og hjelmen er foret med råhvid satin. 

Det er svært at fotografere blonde og silke, og farverne snyder for det meste mit kamera. Ofte får jeg en mere grå nuance end virkelighedens farver. Derfor har jeg forsøgt at fotografere kjolen med blå baggrund. På den måde træder blondens smukke mønster også skarpere frem. _________________________ My latest christening gown - called "Ingeborg". It's made of exclusive bridal lace and silk.  You can find all my christening gowns right here.9 kommentarer:

 1. Denne er som alle de andre - helt bedårende. Alle små vil bli like flotte som prinser og prinsesser i slik en fin kjole :)

  SvarSlet
 2. Ingeborg er som sine artfæller rigtig smuk. Sad også og beundrede blonderne og var vild med den lille fine hue. Det bliver lækkert med sådan en skøn hue for der er jo intet som trykker, altså syninger eller noget.

  Tillykke med sønnens 1. år.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Så smukt Anna.. dine kjoler er jeg sikker på vil blive skønne arve dåbskjoler som mange børn kommer i...

  SvarSlet
 4. Det var rigtig smart at bruge blå baggrund. Det er nemlig det tandlæger bruger når de skal finde den helt rette farve på porselænstænder!

  SvarSlet
 5. Det var rigtig smart at bruge blå baggrund. Det er nemlig det tandlæger bruger når de skal finde den helt rette farve på porselænstænder!

  SvarSlet
 6. Hvor er den helt igennem bedårende - og den lille kyse er bare prikken over i'et :-)

  SvarSlet
 7. Wow! godt nok er jeg langt fra at skal have børn endnu, men dér blev jeg da lige forelsket, i en dåbskjole... Den er da så, så smuk. Bookmarker den til om 10-15 år når jeg skal bruge den ;-)

  SvarSlet