tirsdag den 25. marts 2014

Vores bryllupsinvitationer


Undskyld billedspammen, men jeg synes vores bryllupsinvitationer er blevet virkelig fine, så I får dem altså at se både forfra og bagfra;-)

Behøver jeg at sige, at de har taget lang tid at lave? Og at det var sjovt at lave den første, men knap så sjovt at lave nr. 21? 

Men det er hele arbejdet værd, synes både Jonas og jeg. Og selvom det til tider har været ved at koste os vores ægteskab (for vi er egentlig gift - bare på rådhuset), ja så har vi faktisk også hygget os med at lave dem;-) Alligevel tror jeg ikke, at vi kaster os ud i det igen. 

For os er det vigtigt, at invitationen afspejler os (og det ER jo os, som er på indbydelsen), og at den er humoristisk og afslappet. For det er et uformelt havebryllup, vi inviterer til - ikke et tohundredehalvtredstusinde kroners slotsbryllup! 

Og så en lille sjov detalje: Brudesløret på mini-mig på indbydelsen er resterne fra mit rigtige brudeslør:-) Det er meget fint, syes jeg.


_________________________Our wedding invitations. We have spend the last evenings creating these invitations, and we are very satisfied with the result. 36 kommentarer:

 1. Hvor er de fine. sikke en dejlig invitation, lige til at blive glad af :) hilsner Louise

  SvarSlet
 2. Jeg bøjer mig totalt i støvet for jeres ihærdighed. Jeg var døet mindst ti gange og ALDRIG blevet færdig, men men men... hold nu k... de er så også fine og lur mig om ikke hver eneste én, bliver hængende længe på køleskabet hos de inviterede. Wau!

  SvarSlet
 3. De er da bare total fine - og det at i har lavet dem selv, det er så fint. De skal nok blive modtaget godt.

  SvarSlet
 4. Jeg tænkte lige præcis som du skriver, at det må have været sjovt med de to første ;-) De er virkelig blevet gode! Håber du har gemt en enkelt til dig selv!

  SvarSlet
 5. Super søde, og sikke et arbejde.

  SvarSlet
 6. Flotte og med glimt i øjet :-)
  Jeg er virkelig imponeret over alle de fine ting, du kreerer. Respekt!!

  SvarSlet
 7. Hvor er de fine. Men kunne godt forstille mig nr. 21 ikke er så sjov som den første. Sikke et arbejde. Men super flotte det er de.

  SvarSlet
 8. Ej hvor er de bare skønne! Og sikke et arbejde :) må være fantastisk at sende afsted.

  SvarSlet
 9. Du er simpelthen for sej Anna...så flot et stykket arbejde, gennemført og er hårdt slid. Den personlige invitation siger mere end tusind ord :) Med al den energi der er lagt i invitationerne, så er der ingen tvivl om at det bliver et dejligt og gennemført bryllupfest :)

  SvarSlet
 10. De er super super flotte! Vores var noget mere simple, men også et kæmpe kæmpe arbejde (vi skulle dog op på omkring 40 invitationer....), så kan kun forestille mig, hvor mange timer I har brugt!

  SvarSlet
 11. De er bestemt flotte og den detalje er så fin. En lille erindring til eftertiden. Har I nu også husket at lave en indbydelse til jer selv til om 100 år når i sidder i gyngestolen og ser i gemmerne efter minder.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 12. Nej, Gud, ER det dine egne invitationer?! Jeg mener, jeg så dem nemlig på pinterest i morges, og var vild med dem. De er simpelthen for skønne! Sød detalje med den lille rest af brudesløret ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har lagt dem på pinterest:-) Ideen er min egen.

   Kh
   Anna

   Slet
 13. Hvor er de fantastisk flotte. Sikke kreative I er :-)

  Kh Mette

  SvarSlet
 14. hvor er de bare flotte - og sikke et arbejde at få dem skåret/klippet ud.

  SvarSlet
 15. Hold nu op, jeg bliver gang på gang imponeret over dig. De er super skønne.
  Et afslappet bryllup, ja måske på dagen, men alle forberedelserne inden, kan bestemt ikke være afslappet hele tiden :)

  SvarSlet
 16. Ej, hvor er det flotte! Jeg har også lige siddet over bryllupsinvitationerne. De bliver sendt ud i dag, så nu kan jeg godt vise dem frem på bloggen. Og som Marie skriver, så skal jeg vist have lavet en ekstra til mig selv, så jeg har et minde om det store arbejde.
  /Anne-Mette (femthe.blogspot.com)

  SvarSlet
 17. Hold op hvor er de skønne.. Jeg ville personligt selv sætte SÅ meget mere pris på at modtage en sådan invitation, end en fortrykt computer-lavet-fornem-agtig... De er virkelig gennemførte og dejligt "afslappede" :)

  SvarSlet
 18. Superskønne invitationer - og selvom de sidste 10-15 stykker måske ikke var så sjove at lave så har I lavet dem sammen og hvor er de blevet fine :-)
  Bedste tanker herfra*

  SvarSlet
 19. Wow er de bare blevet fine! Vi skal giftes til august og jeg kan slet slet ikke beslutte mig for hvordan invitationerne skal se ud... for det er jo ikke bare nogle invitationer når vi snakker bryllup ;-)

  SvarSlet
 20. Super skønne indbydelsen, de er bare lige til at få et sødt lille smil på læben.

  SvarSlet
 21. De er super flotte, og fin detalje med brudesløret. Noget af et arbejde og lave så mange. Der er mange detaljer på dem. De er meget personlige og det kan jeg godt lide.

  SvarSlet
 22. Det er da ikke 'fint'! Det er fuldstændig FANTASTISK! Jeg har sjældent set så quirky og personlige indbydelser - det er så godt fundet på og en virkelig skøn detalje at genbruge sløret :-)

  SvarSlet
 23. hvor er de skønne, men sikke et arbejde det må have været!

  SvarSlet
 24. Hvor er de fine og sikke et arbejde!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 25. Hvor er de bare fine! Og hvor får I dog tiden fra... ;-)

  SvarSlet
 26. Hvor er de bare søde! Så fine og sjove :-)

  SvarSlet
 27. Jeg er nødt til at spørge om noget. Min bedre halvdel har været på knæ og selvom der er læææænge til endnu at vi skal giftes så kommer man jo hurtigt til at tænke tusindvis af kreative ideer, Jeg er så forelsket i dine invitationer. Så smukke og gennemførte og bliver derfor nødt til at spørge om du har skabeloner som du vil dele ud af. Jeg kan sagtens forstå hvis du ikke vil dele. Hvis du tænker det er dine invitationer som ikke skal blive en masseproduktion, de er bare så fine at jeg blev nødt til at spørge. Bedste hilsner Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Faktisk har jeg allerede smidt skabelonerne ud:-( Ellers måtte du meget gerne få dem. Det var bare små papirsstykker, som ikke var værd at gemme. Jeg tror sagtens du kan skabe skabelonerne selv. Men det er et kæmpe arbejde at lave invitationerne - så er du advaret:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 28. Jeg må prøve og kaste mig ud i det :) glæder mig til at give det et forsøg. Hilsner Louise

  SvarSlet