mandag den 3. marts 2014

Vi skal i cirkus!Vi er blevet inviteret i cirkus denne sommer - for Laras vedkommende for første gang, for mit vedkommende næsten også for første gang.

Der er noget magisk over cirkus, og jeg husker tydeligt, da jeg som barn gik på oplevelse hos det omrejsende cirkus, som hver sommer benyttede pladsen ved siden af min skole. I frikvarterene gik vi rundt mellem araberheste, elefanter og folk fra fremmede lande. 

Det er virkelig mange år siden, at jeg sidst var i cirkus. Men jeg glæder mig til duften af savsmuld og til den magiske stemning - og især glæder jeg mig til at dele det med Lara, som nu er fem år og gammel nok til at få fuld udbytte af oplevelsen.

Igen i år er der en gratis børnebillet til cirkus Benneweis hos Mac Donald´s. De kan findes i deres Happy Meals fra nu til d. 26. marts.  

(Indlægget er sponsoreret af Mac Donald's - vi er i den forbindelse blevet inviteret i cirkus Benneweis). 
5 kommentarer:

 1. Lidt øv, at du lader dig sponsorere af MacDonald.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo heldigvis en fri verden, vi lever i - også hvad sådan noget angår!

   Mange hilsner
   Anna

   Slet
 2. Nemlig! Og om man laver reklameindlæg eller ej på sin blog - det er ens egen sag.

  /Tina

  SvarSlet
 3. Det skal nok blive en kanon oplevelse. Uanset hvem der sponsorerer så kan jeg godt forstå at I glæder Jer.
  Mine de ældste var med svigerforældrene i cirkus sidste år. Jeg ville gerne selv have givet dem den oplevelse, men nu kom de først og ungerne havde en fantastisk aften

  SvarSlet
 4. Ja hvis vi en aften får lyst til pizza eller friter, så er det da oplagt at snuppe en portion m en billet i, hvis man alligevel gerne vil i cirkus. Hvorfor skulle Anna sige nej tak til det?

  SvarSlet