mandag den 24. marts 2014

Nye spillebillesangeJeg har først i min barsel med Askil stiftet bekendtskab med den musikalske legebog Tumlebiller og Dansemus, som jeg omtaler her (det var en medblogger, som var så sød at gøre mig opmærksom på bogen, da jeg sukkede over Askils aktivitetsniveau og behov for bevægelse). Jeg ville ønske, at jeg havde haft den til Lara også, for det er en fantastisk bog med gode og iørefaldende bevægelses-sange, som er nemme at huske og synge med på (og cden med de 15 bevægelsessange medfølger bogen). Lara skråler med, når vi sætter cden på, og Askil begynder at smile - det er skønt at opleve! Især sangene om rutschebanen, om den lille jazzmus og om hulebyggeriet - det er bare de bedste. 

Nu har Spillebillen så barslet med en ny cd. Det er en opsamling af de bedste sange samt fire helt nye. Spillebillen (som i øvrigt er en musikskole i København, hvor man bl.a. kan gå til rytmik med sin baby - desværre lidt for langt væk for mit vedkommende) har 10 års jubilæum, og det er i den anledning, at cden udgives. 

Kender du ikke Spillebillens udgivelser, så kan du finde dem her. De kan også lånes på biblioteket ((i hvert fald Tumlebiller og Dansemus, men mon ikke også de andre udgivelser?) Og de er super gode, hvis man har en baby eller tumling (eller fem årig for den sags skyld), som holder af musik og af at bevæge sig (og hvilke unger gør ikke det?)
6 kommentarer:

 1. Tumlebiller og Dansemus er fantastisk - min datter på 8 måneder falder helt til ro og leger for sig selv, når den kører som baggrundsmusik og det giver mig frihed til at sy lidt... Så det hører vi ret meget:-) Men vi mangler noget variation for det eneste alternativ vi har er De små synger med et børnekor, og det holder jeg ikke til at høre på i ret lang tid. Jeg må nok hellere få skaffet mig den nye CD:-) Jeg tror faktisk det var din omtale af Tumlebiller og Dansemus der gjorde mig opmærksom på den...MANGE tak for det :-) Kh Annelise - whybuy.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Den ER nemlig super god. Andet godt børnemusik er også Åh Abe boksen - den har vi også hørt meget. Men det særlige med Dansemus og Tumlebiller er, at det er bevægelsessange - så man får lyst til at danse og bevæge sig:-) Og læser man bogen, er der, som du nok ved, gode ideer til, hvordan man kan stimulere baby/tumling motorisk.

   Kh
   Anna

   Slet
 2. Jeg kan se at den nye kun er en cd. Det virker til, at du har haft god brug af bogen sammen med cd'en. Så for førstegangskøbere er det måske mere oplagt med den du allerede har?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det tror jeg vil være det bedste køb - altså bogen sammen med cden (som jo også kan lånes på bib, hvis man vil afprøve først). Men sangene er også skønne på den nye cd, og det er dejligt med lidt fornyelse, når man har hørt Tumlebiller og Dansemus cden til bevidstløshed;-)

   Mange hilsner
   Anna

   Slet
 3. Hvor er det bare dejligt at I har så stor glæde af musikken (og bogen) - og vores husstand er helt enig, vi er faktisk også alle sammen pænt begejstrede :-D
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, tusind tak fordi du gjorde mig opmærksom på den, Mette! :-)

   Kh
   Anna

   Slet