fredag den 7. marts 2014

Nogle ting kan ikke venteDenne dåbskjole har rumsteret i mit hoved længe, og nu måtte den simpelthen skabes. Selvom jeg har en del andre syprojekter, som burde komme først. Men nogle ting kan bare ikke vente.

Dåbskjolen er ikke færdig - den mangler foer og hjelm - men I får den at se alligevel, for jeg synes virkelig, den er blevet smuk (og at vise den frem kunne jeg heller ikke vente med).

Den er syet i en hvid silke, som er påsyet en blondekant i en råhvid farve. Blondekanten er en spartelblonde med "eyelashes" (øjenvipper - de små snore i blondens kant) - og virkelig smuk, synes jeg. Den er asymetrisk, hvilket giver et særligt udtryk til kjolen.

Blonden er ligeledes syet på tyllens nederste kant. Der er to lag blød tyll, og den inderste har fået syet blonde på, som man kan skimte igennem det yderste lag.

Behøver jeg at fortælle, at den har taget lang tid at lave? Men resultatet er det store arbejde værd!16 kommentarer:

 1. Flot flot!!! Nogle gange skal man bare lave de 'forkerte' ting først, for at der bliver ro i hovedet til at lave det, man 'burde'.
  God fredag.
  Karen

  SvarSlet
 2. Den smukkeste kjole du har syet! Den er hel vildt smuk. Glæder mig til at se hjelmen og kjolen helt færdig

  SvarSlet
 3. De er så smukke, dine dåbskjoler

  SvarSlet
 4. Meget smuk! God jeg havde haft den på, da jeg blev døbt for 32 år siden i dag. Min mor havde jo andre planer den 8. marts :-D

  SvarSlet
 5. Meget smuk! God jeg havde haft den på, da jeg blev døbt for 32 år siden i dag. Min mor havde jo andre planer den 8. marts :-D

  SvarSlet
 6. Den er rigtig fin.
  Er alle dine dåbskjoler til salg, og har du dem alle endnu eller er nogle af dem solgt? -Har lige en veninde der leder efter dåbskjole nemlig :-)
  Mvh. Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette

   De fleste er solgt; jeg har denne og dåbskjole Siri og Smilla tilbage. Men man kan altid skrive til mig, og så kan jeg lave en på bestilling (godt nok ikke magen til de andre, for alle bliver unikke).

   KH
   Anna

   Slet
 7. hold nu op - den er fiiiiin :)

  SvarSlet
 8. Som altid vildt flot Anna!! Hvis jeg havde en baby, så fik du opgaven til dåbskjolen - det er da helt sikkert :-) God weekend!

  SvarSlet
 9. wauw den er bare så smuk - tænk sig en gang nogle heldige børn der bliver døbt i den kjole.

  SvarSlet
 10. Sikke en fin og yndig dåbskjole. Skulle ønske jeg havde en baby, der skulle døbes. Har 4 børn men de er alle døbt, og ældste skal konfirmeres i år. Så ingen dåbskjole til os, men jeg nyder synet af dine meget meget smukke kjoler.
  Kh Mette (Silkeborg) :-)

  SvarSlet
 11. Hvor er den altså bare flot, kan godt forstå, at du ikke kunne vente med at vise den frem, den er bare så lækker og unik.. du er knald dygtig...
  kender godt det når der er et projekt der bare ikke kan vente som bare må ud ....

  SvarSlet
 12. Den måde du arbejder med stoffet og tankerne bag, det er så fint at føle med i, og man får oplevelsen af det som hos en kunstmaler eller lignende. Eller lige som Dalby arbejder med blomsterne... Tak for at du deler det...

  SvarSlet
 13. Jeg synes det her er den smukkeste du har vist - virkelig lækker og fin dåbskjole.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 14. Nej, hvor rer den SMUK!! Bare jeg dog havde en lille bitte at døbe..

  SvarSlet
 15. Haha! Ih jeg troede lige at vi fik et sneak peak på din brudekjole!
  Men sikke en fantastisk dåbskjole!

  SvarSlet